IVICA KRALJ I TISINA.DISLJENKOVIC SE NABRANIO u METALURGU UBIO JE .TISINA ROMI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guliverr:ufs loznica:Danas je za Zvezdu potpisao ugovor Vladimir Stojkovic zar je potrebno vise raspravljati ko je najbolji Stojke ponosni smo na tebe tvoji Loznicaniufs loznica:DEFINITIVNO U OVOM TRENUTKU NAJBOLJI JE VLADIMIR STOJKOVICGuliverr:splav:Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.ma kakav Kralj
prima fušerske golove
da mu nije odbrane be bi odbranio ni jednu
za mene je najbolji golman Vladimir Stojković
golman mlade reprezentacije i FZ "Zemun"
pogledajte keko dečko brani
![]()
E moj ti seti se MAKSIMIRA i rezultata 2-2 sa HRVATIMA kada smo otisli posle na evropsko! Tada je Kralj odbranio sigurno 7-8 cistih golova,ne racunajuci loptu koju mu je sa peterca u punaom naletu uputio SUKER a on je maestralnom reakciom zaustavio na gol liniji! Veliki je to golman!LOZNICANIN NA GOLU ZEMUNA
NEZNA ZVEZDA KAKVOG JE GOLMANA PUSTILA
VLADIMIR IMA SRCE KAO MARAKANA
![]()
e vidi Kralj je golmancina vec godinama a na malom Stojkovicu je tek da dokaze da li je kvalitet ili ne tak ako bude imao uspeha u Evropi sa Zvezdom i ako se tamo istakne onda ce postati prvi golman SCG! Do tada ne ,to sto je presao u zvezdu znaci samo da je veliki talenat, ipaknadam se da ce dobiti priliku jer je u svakom slucaju bolji od Randjelovica!
shalle87:Ljudi najbolji golman na ovim prostorima je novo pojacanje zvezde Vladimir Stojkovic !!!Jeste li bre ludi kakav crni Kralj ??? Sta je on uradio u inostranstvu ??? Stojkovic je sledece godine prvi golman reprezentacije a vi grobari mozete samo da besnite !!! Plus dosli i Trajkovic , najbolji igrac prosle sezone (a znam koliko grobari sa Vermezom zale sto ga nisu doveli) i Raskovic i Purovic iz buducnosti... i jos cekamo Lalatovica i japanca Ogasavaru !!! Pa zvezda sad ima tri puta jaci tim onih kloshara iz humske !!! I navijacemo za Sheriff u kvalifikacijama svim srcem !!!
levodesno:Guliverr:ufs loznica:Danas je za Zvezdu potpisao ugovor Vladimir Stojkovic zar je potrebno vise raspravljati ko je najbolji Stojke ponosni smo na tebe tvoji Loznicaniufs loznica:DEFINITIVNO U OVOM TRENUTKU NAJBOLJI JE VLADIMIR STOJKOVICGuliverr:splav:Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.ma kakav Kralj
prima fušerske golove
da mu nije odbrane be bi odbranio ni jednu
za mene je najbolji golman Vladimir Stojković
golman mlade reprezentacije i FZ "Zemun"
pogledajte keko dečko brani
![]()
E moj ti seti se MAKSIMIRA i rezultata 2-2 sa HRVATIMA kada smo otisli posle na evropsko! Tada je Kralj odbranio sigurno 7-8 cistih golova,ne racunajuci loptu koju mu je sa peterca u punaom naletu uputio SUKER a on je maestralnom reakciom zaustavio na gol liniji! Veliki je to golman!LOZNICANIN NA GOLU ZEMUNA
NEZNA ZVEZDA KAKVOG JE GOLMANA PUSTILA
VLADIMIR IMA SRCE KAO MARAKANA
![]()
e vidi Kralj je golmancina vec godinama a na malom Stojkovicu je tek da dokaze da li je kvalitet ili ne tak ako bude imao uspeha u Evropi sa Zvezdom i ako se tamo istakne onda ce postati prvi golman SCG! Do tada ne ,to sto je presao u zvezdu znaci samo da je veliki talenat, ipaknadam se da ce dobiti priliku jer je u svakom slucaju bolji od Randjelovica!Bravo..za sve one koji su prepoznali da je Vladimir Stojković naša nada i ponos
Posebno se radujemo što je on naše gore list
Golmane...neka ti je sa srećom i tebi i "C. Zvezdi"
Nasatavi...tamo gde je tvoj brat stao
Ima Zvezda još jednog golmana...trenutno se kali u inostranstvu
ima samo 9 godina
Vladimire...posle tebe on će nastaviti tamo gde ti budeš stao
![]()
Oliver Kovačević-ŽeleznikAna_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.
Ristić:Oliver Kovačević-ŽeleznikAna_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.
shalle87:Ljudi najbolji golman na ovim prostorima je novo pojacanje zvezde Vladimir Stojkovic !!!Jeste li bre ludi kakav crni Kralj ??? Sta je on uradio u inostranstvu ??? Stojkovic je sledece godine prvi golman reprezentacije a vi grobari mozete samo da besnite !!! Plus dosli i Trajkovic , najbolji igrac prosle sezone (a znam koliko grobari sa Vermezom zale sto ga nisu doveli) i Raskovic i Purovic iz buducnosti... i jos cekamo Lalatovica i japanca Ogasavaru !!! Pa zvezda sad ima tri puta jaci tim onih kloshara iz humske !!! I navijacemo za Sheriff u kvalifikacijama svim srcem !!!
Za mladu reprezentaciju brani Vladimir Stojkovic,a prosle godine je branio Nikola Milojevic!Ali-G:ja sam grobar,al kad Kralj brani on prvo padne pa mu šutnu na gol... Nego, Jevrić je mnogo dobar (što ovo ne čuju ovi u partizanu i preduzmu nešto),kao i golman mlade repke do 18, neznam kako se zvaše...![]()
Mlada reprezentacija je pobedila rezultatom 3:2 Mislim da je golban Stojkovic velikim delom zasluzan za to . Nadam se da je dokazao svoj kvalitetTrajce:Za mladu reprezentaciju brani Vladimir Stojkovic,a prosle godine je branio Nikola Milojevic!
:wink: