Ko je po Vama najuspešniji golman SCG u zadnje 2 godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guliverr:Bio i ostao IVICA KRALJ!
olbrajt:Guliverr:Bio i ostao IVICA KRALJ!ti mora da si GROBAR
pa on je više bio povređen nego što je branio
![]()
Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.
splav:Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.ma kakav Kralj
prima fušerske golove
da mu nije odbrane be bi odbranio ni jednu
za mene je najbolji golman Vladimir Stojković
golman mlade reprezentacije i FZ "Zemun"
pogledajte keko dečko brani
![]()
" Delije" gde steGuliverr:splav:Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.ma kakav Kralj
prima fušerske golove
![]()
E moj ti seti se MAKSIMIRA i rezultata 2-2 sa HRVATIMA kada smo otisli posle na evropsko! Tada je Kralj odbranio sigurno 7-8 cistih golova,ne racunajuci loptu koju mu je sa peterca u punaom naletu uputio SUKER a on je maestralnom reakciom zaustavio na gol liniji! Veliki je to golman!
Delija_do_smrti_:VLADIMIR DISLJENKOVIC!
Ana_0802:Pa i to sto je branio, branio je dobro!
levodesno:" Delije" gde steGuliverr:splav:Ana_0802:Definitivno je Kralj imao veliki "comeback", ali nesto i nemamo extra golmane.ma kakav Kralj
prima fušerske golove
![]()
E moj ti seti se MAKSIMIRA i rezultata 2-2 sa HRVATIMA kada smo otisli posle na evropsko! Tada je Kralj odbranio sigurno 7-8 cistih golova,ne racunajuci loptu koju mu je sa peterca u punaom naletu uputio SUKER a on je maestralnom reakciom zaustavio na gol liniji! Veliki je to golman!Zar ne vidite da " Grobari" kolo vode
Glasam za Stojkovića
elem naj mlađi, pa još naj bolji
ko je još sa19 godina stao na gol FK "C ZVEZDA"? Stojković !
Ana_0802:Ma ne mesajmo ovde razlike u navijackim ukusima! I ja sam Zvezdas kao Guliverr, otkad znam za sebe, ali je cinjenica je trenutno nemamo boljeg golmana od Kralja!
splav:Ana_0802:Ma ne mesajmo ovde razlike u navijackim ukusima! I ja sam Zvezdas kao Guliverr, otkad znam za sebe, ali je cinjenica je trenutno nemamo boljeg golmana od Kralja!pa gda vam se sada nalazi Kralj
i navedite bar 5 utakmica koje je odbranio u zadnje dve godine
![]()
ako bi se gledalo generalno onda bi mogli da komentarišemo tako...tema je drugačije postavljenaGuliverr:splav:Ana_0802:Ma ne mesajmo ovde razlike u navijackim ukusima! I ja sam Zvezdas kao Guliverr, otkad znam za sebe, ali je cinjenica je trenutno nemamo boljeg golmana od Kralja!pa gda vam se sada nalazi Kralj
![]()
E ne lupaj majke ti! kakve veze imaju poslednje dve godine ! Gledaj generalono od 90 pa ovamo a jednu njegovu veliku utakmicu sam naveo a evo i druge:REVANS U ENGLESKOJ SA NJUKASLOM!
ako bi se gledalo generalno onda bi mogli da komentarišemo tako...tema je drugačije postavljenaGuliverr:splav:Ana_0802:Ma ne mesajmo ovde razlike u navijackim ukusima! I ja sam Zvezdas kao Guliverr, otkad znam za sebe, ali je cinjenica je trenutno nemamo boljeg golmana od Kralja!pa gda vam se sada nalazi Kralj
![]()
E ne lupaj majke ti! kakve veze imaju poslednje dve godine ! Gledaj generalono od 90 pa ovamo a jednu njegovu veliku utakmicu sam naveo a evo i druge:REVANS U ENGLESKOJ SA NJUKASLOM!
foliranje:ako bi se gledalo generalno onda bi mogli da komentarišemo tako...tema je drugačije postavljenaGuliverr:splav:Ana_0802:Ma ne mesajmo ovde razlike u navijackim ukusima! I ja sam Zvezdas kao Guliverr, otkad znam za sebe, ali je cinjenica je trenutno nemamo boljeg golmana od Kralja!pa gda vam se sada nalazi Kralj
![]()
E ne lupaj majke ti! kakve veze imaju poslednje dve godine ! Gledaj generalono od 90 pa ovamo a jednu njegovu veliku utakmicu sam naveo a evo i druge:REVANS U ENGLESKOJ SA NJUKASLOM!koliko znam u ton kotneksu treba odgovarati GULIVERU
Ana_0802:Dzabe objasnjavas Guliverr, vidis da ne kontaju!
a ti kao nešto znaš o fudbaluAna_0802:Dzabe objasnjavas Guliverr, vidis da ne kontaju!
Guliverr:Ana_0802:Dzabe objasnjavas Guliverr, vidis da ne kontaju!
Ma i to sto kazes,PAMETNOM NE TREBA GOVORITI A GLUP I OVAKO NE SHVATA NISTA!
Ana_0802:Pa kad budu oni dosli na ovaj forum, neka oni kazu!!!