baš_čelik
Primećen član
- Poruka
- 658
Da vas bacim malo na slatke muke.
Koji je po vama najbolji glumac sa prostora ex yu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavio bih ja 50 njih, ali 15 je maksimalan broj opcija u anketi. Zaista mislis da je Miki Manojlovic bolji od svih gore navedenih?bzvz eo mikija manojlovica nema i mnogih drugih
Stavio bih ja 50 njih, ali 15 je maksimalan broj opcija u anketi. Zaista mislis da je Miki Manojlovic bolji od svih gore navedenih?
Odlicno, posto se bira samo najbolji.ne od svih
Ovo je subjektivno... sto ljudi, sto cudi.... sto zena, dvesta sisa.... a ima samo 15 polja.al od srdjana svakako..znas sta je bora za njega..gde je bata zivojinovic pored ljubise?
Ne mozes svima udovoljiti, ali proguglaj malo ko je Mustafa Nadarevic.mislim mustafa i glogovac ne znam sta traze ovde
Da vas bacim malo na slatke muke.Koji je po vama najbolji glumac sa prostora ex yu?
berchek je odlican-prirodan, posjeduje moc transformacije (ne igra sebe kao vecina nasih "legendi" protiv kojih ne mozes ni pisnut). upravo zato sto je svuda drugaciji i takav, ovdje je cesto ispreskakan.
milena dravic,mozda i najbolja domaca glumica...eto to je to.bolja od dragana nikolica,mada volim ja nikolica (brajovica ne,jer je shmirach klasicni,al je dobar u pozoristu)
manojlovic mi je bio drag,a sad mi se sve manje i manje dopada.
zika todorovic mi nije neki glumac. ponavlja jednu te istu ulogu beogradske face .
Glasao za Paju, posto sam ga gotivio jos kao klinac (kako sam samo cmizdrio kad su ga streljali u "Salasu")
To odmah, pored Paje, ubrajam legendarnog Zorana, majstora improvizacije, koji je imao jedan poseban, upecatljiv glumacki sarm...
Naravno, Bata Stojkovic je takodje u vrhu, kao i Mija Aleksic, koga nema na listi...
Tu su jos i Petar Bozovic, Bekim Fehmiu, Miodrag Krivokapic, naravno Ckalja, Bata Zivotinja, Bora Todorovic, Predrag Ejdus, od ovih mladjih Glogovac, Kojo...
Od glumica, obozavao sam Radmilu Savicevic od malena, a navescu jos i Radmilu Zivkovic, jako dobra glumica, kao i Ljiljanu Krstic, moju nekadasnju sugradjanku, koja je pomalo zaboravljena, ali izuzetno dobra glumica...