- Poruka
- 93.261
nikad nije kasnoPa...moj komentar bi bio ...Mogao si da staviš to i na moju temu o Metallici , recimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikad nije kasnoPa...moj komentar bi bio ...Mogao si da staviš to i na moju temu o Metallici , recimo...
Nije..Ali , zaboravićeš.nikad nije kasno![]()
Да, ако се не варам ушао је у рнр кућу славних због великог утицаја на рокенрол гитаристе...невероватна флуидност у солима...Još jedna legenda medju gitaristima, i veliki uzor mnogima je i Čarli Kristijan
STOMPIN' AT THE SAVOY (1941) - Charlie Christian live in small club
Iz današnje perspektive ne zvuči bog zna šta, ali kad je on svirao to je bilo nešto sasvim novo. Prvu put je električna gitara postala ravnopravan instrument u jazz orkestrima sa odvojenim solo deonicama.
umro mlad od tuberkoloze u 25. godini a stigao da uradi to što je uradioДа, ако се не варам ушао је у рнр кућу славних због великог утицаја на рокенрол гитаристе...невероватна флуидност у солима...
juče san naleteo na Meri Ozborn koja je batalila violinu kad je čula Čarlija pa se prešaltovala na gitaruДа, ако се не варам ушао је у рнр кућу славних због великог утицаја на рокенрол гитаристе...невероватна флуидност у солима...
U pravu si, naslov izmenjen da naznači fokusIsto sto sam napisao u temi o bubnjarima vazi i za gitariste. Treba naglasiti da je u pitanju rok muzika (i bluz). Ovako ispade da su rokeri bolji gitaristi od klasicara, dzezera, flamenko i fusion gitarista, kao i odredjenih metal gitarista. Naravno, sam naslov je detinjast i vec pomalo izlizan, i posledica amerikanizacije, tj. americke zelje da se sve izmeri i stavi na top liste.
Slash je na 65. mestu Rolling Stone liste a recimo John McLaughlin koji jede gitare za doručak je čak 68.Glasao sam za Kleptona i Pejdža.
Elem, dodao bih kao "honorable mentions" i Sleša (čudi me da njega nisi ubacio).
Takođe i Pet Smir je odličan gitarista, bivši član Nirvane a sada Fu Fajtersa. Takođe i Tejlor Hokins iz Fu Fajtersa je sjajan bubnjar, kad ih već pomenuh. Da ne zatrpavam više onu temu o bubnjarimaAli ajde, takođe i Dejv Grol frontmen Fu Fajtersa spada u grupu vrhunskih bubnjara obzirom da je svirao bubnjeve u Nirvani.
Ala sam ga zamrsio!![]()