Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Specijalno vaspitanje
Skupljači perja
Dečko koji obećava
Skupljači perja
Dečko koji obećava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko to tamo peva, film na fantastican nacin kroz komediju obradjuje teme koje su i danas veoma aktuelne, predrasude diskriminacija itd.Koji po vama najbolji domaći film i zašto??
Već viđeno Mustafa je sjajno odglumi psihopatu,ostali isto dobri pogotovo majstor i MargaritaВећ виђено
Скупљачи перја
Искушавање ђавола
Сабирни центар
Мајстор и Маргарита
Јована Лукина
Лазар
Sabirni centar jedan od mojih omiljenih,već sam imao temu na taj filmSabirni centar
Idemo dalje
Nebeska udica
Žena sa slomljenim nosem
Specijalno vaspitanje, Markovićev prvenac,jao Štimac i Lečić pa Bekim Fehmiu,a Berček mi je tu posebno zanimljiv likSpecijalno vaspitanje
Skupljači perja
Dečko koji obećava
Da sve je to Šijan imao na umu,radnja bez happy enda, realna priča provučena kroz komediju.Ko to tamo peva, film na fantastican nacin kroz komediju obradjuje teme koje su i danas veoma aktuelne, predrasude diskriminacija itd.
Da i legendarno "mene su poslali iz štaba"Kad pomenu Markovica.
Variola Vera je filmcina.
To bi stavio na drugo mesto. Posle Tri.
Imao sam prilike da budem tamo tri dana pre 10 godina, bilo je strasnije od horora.
Taj haos nije mogao ni Markovic da zamisli.
Da pohvalim legendarne replike iz tog filma i genijalnu glumu Radeta Serbedzije i Mila Miranovica (lozaca Mileta).
Gledao sam malo izlizana priča (moje mišljenje),ali sjajni glumci Dragan Nikolić i Branislav Lečić izvlače prosek filma...