Koji po vama najbolji domaći film i zašto??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da Bata je bio briljantan kao i Cica Perović,zanimljiva priča i radnja...Tri
Zbog toga sto je najbolji.
Umetnost, najbolji reziser kog smo imali, nominacija za Oskara, Batina najbolja uloga u zivotu...
Da svakako spadaju među najpopularnijeNeka komedija npr balkanski, maratonci i ko peva
Vanilla sky
Ovo nisam gledao, kaže dosta ljudi da je dobro.profesionalac
Sabirni centarDomaći, ne američki rimejk španskog filma.
Ranije je bilo dosta dobrih filmova, sada se jako malo snima a što se snimi je upitnog kvaliteta.
Mozda Lude godine sa svojim nastavkom (posle trećeg dela već ide u nesto drugo). Film je urađen ozbiljno na temu neplanirane trudnoće, nesto sto je bilo tabu tema tada a ni sada nije obrađeno na pravi način.
Od Partizanskih mozda Uzicka republika i Valter brani Sarajevo, najrealniji što se tiče tog dela istorije po mom mišljenju.
Idemo dalje!
Balkanski spijun nije "neka komedija" to je zapravo kompleksna drama o psihologiji celog naroda, o jednoj drzavi, o jednom vremenu.Neka komedija npr balkanski, maratonci i ko peva
Slazem se ali je vise komika od recimo u "u ime naroda" koji je sve to pobrojano ali je teska tragedija o jednom vremenu koje jos uvek traje a proslo je oko 40ak godina kako je snimljen.Balkanski spijun nije "neka komedija" to je zapravo kompleksna drama o psihologiji celog naroda, o jednoj drzavi, o jednom vremenu.
jednostavno... remek delo jugoslovenske kinematorgrafije.
Mi nismo andjeli,meni jedan od najdražih ,Nikola Kojo ima neki šarm bar meni,a profesionalac sjajna glumačka postava Lečić i Bora Todorović sjajni,najjače kad kaže ne bi to bilo ubistvo nego samoubistvo,nisam gledao , potrazicu
inace uvek volim da pogledam maratonce , gledao sam ih mnogo puta
mi nismo andjeli prvi deo
profesionalac
Kad bata priča vic hahaha,inače super film"Idemo dalje!"
Da zapravo je jako kompleksan i težak film,zato sam i pitao zašto je najbolji jer nije samo humor presudan u odabiru najdražeg filma,to je bar meni u drugom planu,bitan je tok i radnja,odabir glumaca,kao i sama poruka i pouka filma..Balkanski spijun nije "neka komedija" to je zapravo kompleksna drama o psihologiji celog naroda, o jednoj drzavi, o jednom vremenu.
jednostavno... remek delo jugoslovenske kinematorgrafije.