Najbolji Film Ikad Gledan

E Strelo,treba da das 1 a ne 101 film :wink:
ps. Samo za mammy: Evo ja cu nesto reci posto sam ljubitelj tog filma (i mean,Vanilla Sky) Mozda i ne moze skroz da se shvati,ali..... covek sa traumom (fizicki izgled) pokusava da buda u romansi sa devojkom. Misli da nece uspeti,al ona ga prihvata.On cesto halucinira...Mislim,ko ne voli tako neke psiholoske filmove,psiholoske drame sigurno nece voleti ni ovaj :?
A i prica je obuzimajuce,uvek mi to pada napamet.A odavno sam ga gledala
I promeni neka gledista na zivot i ljude uopste
Jednostavno ostavi trajan pecat

mammy:
meni puno zavisi kako sam raspolozena, u sustini svidjaju mi se filmovi poput "that beautiful mind", "the piano", "the lord of the rings" me je fascinirao zbog efekata...pogotovo mi je super onaj "vilinski" jezik, "moulen rouge" jeste ljigava ljubavna prica al' ga obozavam. Nekad volim "the fast and the furious", akcija, samo akcija, ne moras da se uzivljavas u pricu.
A ako bi jedan morala da imenujem za moj omiljeni film to bi definitvno bio "mi nismo andjeli" onaj stariji....ne znam zasto al' ga prosto obozavam....

btw. gledala sam film Vanila sky, al' il' ga nisam skontala il' ne znam sta je al' mi se nimalo nije svidio...vidim ovdje ga neki navode kao omiljeni pa bih voljela znati sta im se toliko svidjelo?

e vidis

1

NEKI BI ISTO VOLJELI ZNATI STE SE TEBI SVIDELO U OVIM TVOJIM

A POD 2

2

POGLEDAJ GA JOS JEDNOM AL NE ONAKO KAO AKCIJU,KAKO ONO VEC TI KAZES....

Nekad volim "the fast and the furious", akcija, samo akcija, ne moras da se uzivljavas u pricu.

VAZI??

cao cao

baloon:
pazi sad ako neko jos zaluta u ove krajeve
top five
amarkord
plesac u tami
paklena pomorandza
poslednji tango u parizu
kum
vredi pogledati nije gubljenje vremena obecavam
Jes' samo sto kad pogledash shta su neki ovde nabrajali... razapeli bi te na krs' sto si ih naterao da gladju neke od ovih pobrojanih... narochito mislim na Amarkord, ne znam dve osobe koje su uspele da ga odgledaju do kraja :lol:

Strela:
ŠIROM ZATVORENIH OČIJU - KJUBRIK
mrbig.gif

Кулиража:
baloon:
pa sta da ti kazem nisu ovi filmovi za svakoga ko ne moze da gleda amarkord uvek mu preostaju zona zamfirova i mi nismo andjeli 2 pa nek uzivaju
Prc, opo je bilo nisko, ali i ispravno
a o cemu se radi u amarkordu?
shta je to?horor,triler?

hmmmm...komedija

meni je najbolji film ikada 'saw' ili 'od sumraka do svitanja'...horori,najbolji žanr... 8) :wink:

1. Once upon a time in America
2. The godfather (bez 3. dela)
3. Kosa
4. Isijawanje
5. Veliko plawetnilo
6. Butch Cassidy and the Sundance Kid
7. Zaoka
8. The deer hunter
9. Falling in love
10. Kishni chowek
11. Kramer protiw Kramera
12. Apartman........................