Najbolji fast food na svetu GOODYS na Krfu?

• Začetnik teme Začetnik teme yejo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yejo

Početnik
Poruka
15
xpajamacax(mislim da je to nick), rekla si na nekom postu da na Krfu postoji Goodys, ja gledala na njihovom sajtu i ne videh da ga ima na Krfu, molim te javni da li ima i reče da su plaže na severu super, ja idem sa dvoje male dece i volela bih pesak i plićak a bićemo smešteni između Acharavia i Rode pa bi mi značilo ako bi mi preporučila neke plaže.Naravno, idemo kolima i nije nam problem da se malo vozikamo ako je neka plaža dobra.
Naravno bilo koji komentar i od nekog drugog bi dobro došao
Hvala

ima goodys:p
i to jedan u centru starog grada,ne možeš da promašiš,ima ulaz i za dve ulice:p a drugi u disco streetu -pored luke.
ako ideš kolima od rode preko dassije,skreneš levo ka luci,i negde posle 400 m sa desne strane je veliki komplex pun kafića,restorana,e tu je i veliki goodys:p
mmmm hagendas sladolediiiiii mmmmmm
ili club sendwiches:p, i kupiš jedan veliki jogurt total:p i razbijete se :lol:
zastranila sam...
dakle...o plažam asam već pisala...ali sa malom decom,svakako glifada,mirtiotica,dassija..
ima peska i hladovine u dasiji i mirtiotici, glifada je mnogo vrela(samo pesak) ali je divno:p
kada stignete tamo idite u neku tur agenciju,trebalo bi da vam daju mape, i objasne lepo kako i gde da odete.
svakako svratite na canal D'amour:p
a ako imate multiplu vizu,idite na izled u albaniju,prekrasno je:p

Back