Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Najtalentovaniji su Jovetic i Kovacic...Modric i Matic su najbolji ali imaju potpuno drugacije uloge Modric je opasniji igrac ali Matic je verovatno bitniji Chelziju nego Realu Modric iako se Modric ove sezone bas nametnuo u Realu u jednom trenutku Bogami je bio glavni...Steta sto ga ove povrede zezaju...

1. Matic
2. Ivanovic
3. Modric
4. Mandzukic

To realno i tu nema sta.

Matic je BEZ SUMNJE NABOLJI IGRAC SA OVOG DELA EVROPE. Uz Pogbu je najbolji na svetu sa pozicija cetralnog i zadnjeg veznog.

Znam da cete mnogi sad da kazete da je Modric bolji od Ivanovica ali za mene jednostavno nije.Kolko god da ne volim Ivanovica sto nece da igra lepo u repki on je u klubu perfektan u odbrani, perfektan je u napadu i vrlo cesto je u tom napadu i daje puno golova za Celzi i to je nekoliko puta postigao najvaznije golove(finale Lige Evrope,protiv Sitija prosle godine) i jos puno takvih primera. Jednostavno je vrh-vrh - vrhnski igrac.

Mandzukica sam uvrstio jos u ovu grupu zato sto je napadac koga bi na primer ja pre pozeleo u timu nego Levandovskog pa cak i pre Aguera. . .
Moj omiljeni tip klasicnog spica.I mnogo me podseca na Mitrovica. Posto Mitrovic ima tek 21 godinu ako ovako nastavi bice sigurno bolji od Mandzukica.Mada i kad bi bio i na Mandzukicevom nivou to bi bilo top.

Modric je bolji tehnicar od Matica,ima neku ``prefinjenost`` u igri,lepo ga je gledati kako pametno igra,slicno kao i Xavi......
Matic je odlican igrac koji je isto tehnicki odlicno ``potkovan``ali nema to ``nesto``sta ima Modric.

To je tvoj licni utisak o lepoti njihove igre.Ali cista statistika i brojke su apsolutno na strani Matica. Covek prvi i osnovni sraf u ekipi koja je osvojila Englesku ligu i kup.Najvise odigranih minuta ima u celom Celziju.
Kolko je dobar u defanzivi toliko je i u ofanzivi. Kolko god da tebi izgleda tromo on radi sve isto sto i Modric samo jos bolje i jos vise.A to sto ti ovako govoris je zato sto je Matic dosta visok,a Modric nizi i samo izgleda nekako elegantnije i to je sve

To sto na transfermarketu Modric ima vecu cenu je zato sto je nesto dze vremena u top klubu od Matica. Videces za par meseci ko ce imati zvanicno vecu cenu koju naravno nije presudna.Presudno je ovo sto sam napisao pre toga

I na kraju reci mi kad je Modric dao neki GENIJALAN gol kao sto je onaj Maticev protiv Portugala?

Poslednja izmena:
To je tvoj licni utisak o lepoti njihove igre.Ali cista statistika i brojke su apsolutno na strani Matica. Covek prvi i osnovni sraf u ekipi koja je osvojila Englesku ligu i kup.Najvise odigranih minuta ima u celom Celziju.
Kolko je dobar u defanzivi toliko je i u ofanzivi. Kolko god da tebi izgleda tromo on radi sve isto sto i Modric samo jos bolje i jos vise.A to sto ti ovako govoris je zato sto je Matic dosta visok,a Modric nizi i samo izgleda nekako elegantnije i to je sve

To sto na transfermarketu Modric ima vecu cenu je zato sto je nesto dze vremena u top klubu od Matica. Videces za par meseci ko ce imati zvanicno vecu cenu koju naravno nije presudna.Presudno je ovo sto sam napisao pre toga

I na kraju reci mi kad je Modric dao neki GENIJALAN gol kao sto je onaj Maticev protiv Portugala?

Prvi covek Celzija je ``Hazard`.Matic je odlican igrac ali nema uticaj na ofanzivnu igu kao Modric i to se najbolje vidi u igri nase reprezentacije.Licno po meni je ta ofanzivna igra,to sto mu nedostaje.

Prvi covek Celzija je ``Hazard`.Matic je odlican igrac ali nema uticaj na ofanzivnu igu kao Modric i to se najbolje vidi u igri nase reprezentacije.Licno po meni je ta ofanzivna igra,to sto mu nedostaje.

Odbrana je vazna isto koliko i napad. A Matic je jedini u nasoj reprezentaciji koji gura napred loptu. Izvini, nemoj da se uvredis ali ja stvarno ne znam sta ti gledas.Pa nije on ni ofanzivni vezni ni krilo ni spic u repki. On je jedini koji uradi nesto dobro u ofanzivi. I ne mozes izdvajati Azara. Koliko je on vazan Celziju makar toliko isto je i Matic i Teri i Fabregas. Napad je izuzetno vazan ali je podjednako vazna i sredina i odbrana. Modric nikad nije imao ovakav procenat tacnih pasova kakav ima Matic. I kad si vido Modrica da da onakvu golcinu ko protiv Portugala sto je munuo Matic. Srbija i uopste prostor ex yu bas bas odavno nije imao toliko vrhunskog igraca.
Svaka cast Vidicu,Dekiju Stankovicu,Modricu,Dzeki pre par godina kad je bio na vrhuncu karijere,Ivanovicu,Mandzukicu,Kolarovu,Rakiticu i da ne nabrajam dalje ali nijedan od njih ni u jednom trenutku nije bio toliko besprekoran kao Matic

Po meni je Modrić najbolji exyu igrač. Igra za Real Madrid, znači više od toga ne može. Postao je s njima prvak Europe, i to ne kao statist, nego kao jedan od najbitnijih igrača. Koliko fali Realu najbolje se vidi sad kad ozlijeđen. Real niti jednu utakmicu protiv neke jače momčadi nije dobio od kad ga nema.

Što se tiče točnih pasova:

https://twitter.com/rmadridinfo/status/526295682085556224

http://www.whoscored.com/Players/20874/Show/Luka-Modric

http://www.whoscored.com/Players/38128

Poslednja izmena:
Smesno.Pa ne igra realn losije zbog Modrica nego zato sto CR i pogotovo Bejl nisu u formi. Pa Kedira je vazan Realnu manje vise isto koliko i Modric. Imaju Krosa koji je nesumnjivo bolji od Modrica i Iska koji fenomenal doduse on je nesto ofanzivni ali to je to.Hames Rodrigez takodje tu, isto bolji igrac od Modrica.

Mrzi me sad da trazim ali ti linkovi nisu nista posebno u odnosu na Matica. Pogledaj malo po google koliko je samo puta ove sezone bio u najboljem timu Evrope,pazi ne Engleske nego Evrope.

Matic je ove sezone covek koji je proveo najvise minuta na terenu za klub koji je osvojio Premijer ligu i Liga kup. Toliko

- - - - - - - - - -

Ja ne vidim po cemu je Modric bolji od Rakitica a kamoli od Matica.

- - - - - - - - - -

Inace da podsetim govorimo o igracu koji je proglasen za najboljeg u celom Portugalu i ciji je gol bio zvanicno drugi najbolji u Evropi u toj godini(Ibrin je bio prvi).

I novac za koji je tada presao u Celsi bi bio duplo veci sigurno ali nije jer je postojala klauzula da moze da se vrati u Celsi za mnogo manje pare jer je upravo iz Celzija otisao u Benfiku

Kako linkovi nisu ništa posebno u odnosu na Matića? Pa stavio sam i Matićevu statistiku. I to samo zato jer si rekao da Matić ima puno više točnih dodavanja, jbg nema. Proglašen je za najboljeg igrača u Portugalu? Odlično. Modrić je proglašen za najboljeg veznjaka u Primeri. Osvojio je Premer ligu? Modrić je osvojio Ligu prvaka. Možeš ti Realov pad tumačit kako god hočeš, činjenica je da su s prestali dobivat bitne utakmice od kad se Modrić ozlijedio. CR nije u formi? Da li ti uopce gledaš nogomet? Kako si točno zaključio da CR nije u formi, po 50-ak golova što je zabio ove sezone? Khedira je Realu važan kao i Modrić? Da li ti uopće gledaš nogomet? Pa Khedira nije ni 10 utakmica ove sezone odigrao.
Šbbkbb argumente o astronomskoj vrijednosti Matića u odnosu na Modrića ne bi komentirao. Nikakva klauzula da ga Chelsea može dobit jeftinije od ostalih klubova nije postojala :bye:

Piksi i Sušić su približnog kvaliteta i stila igre...Sušić je bio jak u duelima i nemoguće mu je bilo oduzeti loptu,imao je odličan šut "iz mesta",nije se mnogo nameštao pri šutu...pored njega Šurjak i Zlatko Vujović su imali veliku slobodu u otvaranju prostora za kontre...sve u svemu - legenda :D
Blaž Slišković je bio dosta neozbiljan na terenu...nikad nisi znao šta mu se mota po glavi...veliki i srčani borac,miljenik publike ali i predmet podsmeha i čuđenja.
Treneri ga voleli zbog njegovog velikog zalaganja na terenu i borbe do zadnjeg atoma snage...imao je jak i razoran šut (mada mi o njemu sećanja već polako blede).

Piksi i Sušić su približnog kvaliteta i stila igre...Sušić je bio jak u duelima i nemoguće mu je bilo oduzeti loptu,imao je odličan šut "iz mesta",nije se mnogo nameštao pri šutu...pored njega Šurjak i Zlatko Vujović su imali veliku slobodu u otvaranju prostora za kontre...sve u svemu - legenda :D
Blaž Slišković je bio dosta neozbiljan na terenu...nikad nisi znao šta mu se mota po glavi...veliki i srčani borac,miljenik publike ali i predmet podsmeha i čuđenja.
Treneri ga voleli zbog njegovog velikog zalaganja na terenu i borbe do zadnjeg atoma snage...imao je jak i razoran šut (mada mi o njemu sećanja već polako blede).

Znaci Sliskovic je bio ie i veliki borac...interesantno to nisam znao...zamisljo sam ga nesto poput deje savicevica tako sam cuo nesto malo iz prica...Zanimljivo je da je on jedan od Zidanovih idola...
Safeta sam geldo na snimcima sa svetskog 90te...tu je on vec bio mator pa nisam video sav taj njegov talenat...Piksi je bio alfa i omega te reprezentacije...Mnogo se se hvali Osim i ta ekipa sa svetskog 90te ali ja mislim da je to sve prenaduvano...Dejo i Prosinecki su vec morali biti standardni u toj ekipi ali on za to nije im sluha i muda igrai su neke 'zvezde' koje su vec bile istrosene...
Da li se secas Rajka Janjanina i mozes li nesto vise o njemu napisati ja sam ga gledo protiv Maradonine Barselone na snimku i meni deluje kao fantastican igrac moze sa loptom sta hoce...Danas niko o njemu neprica....kasnije pogledam na wikipediji covek odigro svega dve utakmice za reprezentaciju ajd da pokusam da svatim imali smo uvek dobrih igraca a i taj nacionalni kljuc...

Znaci Sliskovic je bio ie i veliki borac...interesantno to nisam znao...zamisljo sam ga nesto poput deje savicevica tako sam cuo nesto malo iz prica...Zanimljivo je da je on jedan od Zidanovih idola...
Safeta sam geldo na snimcima sa svetskog 90te...tu je on vec bio mator pa nisam video sav taj njegov talenat...Piksi je bio alfa i omega te reprezentacije...Mnogo se se hvali Osim i ta ekipa sa svetskog 90te ali ja mislim da je to sve prenaduvano...Dejo i Prosinecki su vec morali biti standardni u toj ekipi ali on za to nije im sluha i muda igrai su neke 'zvezde' koje su vec bile istrosene...
Da li se secas Rajka Janjanina i mozes li nesto vise o njemu napisati ja sam ga gledo protiv Maradonine Barselone na snimku i meni deluje kao fantastican igrac moze sa loptom sta hoce...Danas niko o njemu neprica....kasnije pogledam na wikipediji covek odigro svega dve utakmice za reprezentaciju ajd da pokusam da svatim imali smo uvek dobrih igraca a i taj nacionalni kljuc...
Nije prenaduvana ta ekipa sa SP iz Italije '90...to je bio odličan spoj ali očigledno da se tu već osećao "miris rata" u staroj jugi...imali smo generalnu probu pred sam na odlazak na SP sa Holandijom u Zagrebu na kojoj su hrvati navijali za holanđane (čak su i hrvatske zastave bez šahovnica okrenuli naopačke da izgledaju kao holandske)...Osim je nakon te utakmice izjavio da ga nikada u životu nije bilo toliko sramota kao za vreme i posle te utakmice...e pa sad ti vidi sa kakvim osećajem su oni otišli na to SP (mada,nikome ni do dan-danas nije jasno zašto se baš u Zagrebu igrala ta utakmica).Pogledaj ovo (pred početak te utakmice):

R.Janjanina već ne mogu da se setim tako kao Sliškovića i njega se jedino sećam kao jako mali da sam ga pratio preko tv-a.
Ono što znam o njemu je to da je bio omiljen u Zvezdi i da možeš da ga uporediš sa Sliškovićevom borbenošću :)

Poslednja izmena:
Nije prenaduvana ta ekipa sa SP iz Italije '90...to je bio odličan spoj ali očigledno da se tu već osećao "miris rata" u staroj jugi...imali smo generalnu probu pred sam na odlazak na SP sa Holandijom u Zagrebu na kojoj su hrvati navijali za holanđane (čak su i hrvatske zastave bez šahovnica okrenuli naopačke da izgledaju kao holandske)...Osim je nakon te utakmice izjavio da ga nikada u životu nije bilo toliko sramota kao za vreme i posle te utakmice...e pa sad ti vidi sa kakvim osećajem su oni otišli na to SP (mada,nikome ni do dan-danas nije jasno zašto se baš u Zagrebu igrala ta utakmica).Pogledaj ovo (pred početak te utakmice):

R.Janjanina već ne mogu da se setim tako kao Sliškovića i njega se jedino sećam kao jako mali da sam ga pratio preko tv-a.
Ono što znam o njemu je to da je bio omiljen u Zvezdi i da možeš da ga uporediš sa Sliškovićevom borbenošću :)

Sta tu nije jasno?

Igrala se tamo zato sto su zapadne sluzbe radile na kuvanju atmosfere i na stvaranju tenzija. Jednostavno su intervenisali kod jugoslovenskih politicara i kod saveza i to je to

- - - - - - - - - -

Igraju na razlicitim pozicijama. Pandev je u tom periodu dao 40 golova u Seriji A, osvojio Ligu Sampiona sa Interom, Kup sa Laciom...

Pa sta je 40 golova za 4 godine? Nista. Jos je on bio spic. Pa i u jednoj sezoni da je dao toliko golova u to vreme samo je bilo puno puno boljih ex ju igraca od njega.

Sokiralo me je to kako si se njega setio. Pa jedan Dzeko je tata za njega. Pa Dejan Stankovic je izmislio fudbal za Pandeva. Jos u tom periodu u kom ti pricas.......

Pa sta je 40 golova za 4 godine? Nista. Jos je on bio spic. Pa i u jednoj sezoni da je dao toliko golova u to vreme samo je bilo puno puno boljih ex ju igraca od njega.

Sokiralo me je to kako si se njega setio. Pa jedan Dzeko je tata za njega. Pa Dejan Stankovic je izmislio fudbal za Pandeva. Jos u tom periodu u kom ti pricas.......

Ne lupaj, on nije bio klasicni spic igrac, u tom periodu je odlicno igrao, bio odlican dribler, imao neverovatan osecaj (ima i sad) za pasove u prostor. Do 2010 je odlicno igrao, posle pocinje stagnacija pa prelazak u turski sampionat. Sad se opet vraca u Italiju i to u Djenovu, ali vise nije ono sto je bio.

Back