petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Trenutno je Modric ubedljivo najbolji,a od starih asova dvoumim se izmedju Piksija i Savicevica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno je Modric ubedljivo najbolji,a od starih asova dvoumim se izmedju Piksija i Savicevica.
2. i 3. hajdukov gol je Šurjakov prodor i centaršut,tko je u SFRJ bio sposoban za takvo nešto?
4. gol je šurjakova asistencija
Kako je Modric bolji od Matica leba ti
Modric je bolji tehnicar od Matica,ima neku ``prefinjenost`` u igri,lepo ga je gledati kako pametno igra,slicno kao i Xavi......
Matic je odlican igrac koji je isto tehnicki odlicno ``potkovan``ali nema to ``nesto``sta ima Modric.
To je tvoj licni utisak o lepoti njihove igre.Ali cista statistika i brojke su apsolutno na strani Matica. Covek prvi i osnovni sraf u ekipi koja je osvojila Englesku ligu i kup.Najvise odigranih minuta ima u celom Celziju.
Kolko je dobar u defanzivi toliko je i u ofanzivi. Kolko god da tebi izgleda tromo on radi sve isto sto i Modric samo jos bolje i jos vise.A to sto ti ovako govoris je zato sto je Matic dosta visok,a Modric nizi i samo izgleda nekako elegantnije i to je sve
To sto na transfermarketu Modric ima vecu cenu je zato sto je nesto dze vremena u top klubu od Matica. Videces za par meseci ko ce imati zvanicno vecu cenu koju naravno nije presudna.Presudno je ovo sto sam napisao pre toga
I na kraju reci mi kad je Modric dao neki GENIJALAN gol kao sto je onaj Maticev protiv Portugala?
Prvi covek Celzija je ``Hazard`.Matic je odlican igrac ali nema uticaj na ofanzivnu igu kao Modric i to se najbolje vidi u igri nase reprezentacije.Licno po meni je ta ofanzivna igra,to sto mu nedostaje.
U periodu 2006-2010 Goran Pandev, danas Matic, Modric, Kolarov...
Ma kakvi, u to vreme je Vidic bio bez konkurencije. Sad je na prvom mestu Modric, odmah iza njega Ivanovic, Matic, Rakitic...
Piksi i Sušić su približnog kvaliteta i stila igre...Sušić je bio jak u duelima i nemoguće mu je bilo oduzeti loptu,imao je odličan šut "iz mesta",nije se mnogo nameštao pri šutu...pored njega Šurjak i Zlatko Vujović su imali veliku slobodu u otvaranju prostora za kontre...sve u svemu - legenda
Blaž Slišković je bio dosta neozbiljan na terenu...nikad nisi znao šta mu se mota po glavi...veliki i srčani borac,miljenik publike ali i predmet podsmeha i čuđenja.
Treneri ga voleli zbog njegovog velikog zalaganja na terenu i borbe do zadnjeg atoma snage...imao je jak i razoran šut (mada mi o njemu sećanja već polako blede).
Nije prenaduvana ta ekipa sa SP iz Italije '90...to je bio odličan spoj ali očigledno da se tu već osećao "miris rata" u staroj jugi...imali smo generalnu probu pred sam na odlazak na SP sa Holandijom u Zagrebu na kojoj su hrvati navijali za holanđane (čak su i hrvatske zastave bez šahovnica okrenuli naopačke da izgledaju kao holandske)...Osim je nakon te utakmice izjavio da ga nikada u životu nije bilo toliko sramota kao za vreme i posle te utakmice...e pa sad ti vidi sa kakvim osećajem su oni otišli na to SP (mada,nikome ni do dan-danas nije jasno zašto se baš u Zagrebu igrala ta utakmica).Pogledaj ovo (pred početak te utakmice):Znaci Sliskovic je bio ie i veliki borac...interesantno to nisam znao...zamisljo sam ga nesto poput deje savicevica tako sam cuo nesto malo iz prica...Zanimljivo je da je on jedan od Zidanovih idola...
Safeta sam geldo na snimcima sa svetskog 90te...tu je on vec bio mator pa nisam video sav taj njegov talenat...Piksi je bio alfa i omega te reprezentacije...Mnogo se se hvali Osim i ta ekipa sa svetskog 90te ali ja mislim da je to sve prenaduvano...Dejo i Prosinecki su vec morali biti standardni u toj ekipi ali on za to nije im sluha i muda igrai su neke 'zvezde' koje su vec bile istrosene...
Da li se secas Rajka Janjanina i mozes li nesto vise o njemu napisati ja sam ga gledo protiv Maradonine Barselone na snimku i meni deluje kao fantastican igrac moze sa loptom sta hoce...Danas niko o njemu neprica....kasnije pogledam na wikipediji covek odigro svega dve utakmice za reprezentaciju ajd da pokusam da svatim imali smo uvek dobrih igraca a i taj nacionalni kljuc...
Nije prenaduvana ta ekipa sa SP iz Italije '90...to je bio odličan spoj ali očigledno da se tu već osećao "miris rata" u staroj jugi...imali smo generalnu probu pred sam na odlazak na SP sa Holandijom u Zagrebu na kojoj su hrvati navijali za holanđane (čak su i hrvatske zastave bez šahovnica okrenuli naopačke da izgledaju kao holandske)...Osim je nakon te utakmice izjavio da ga nikada u životu nije bilo toliko sramota kao za vreme i posle te utakmice...e pa sad ti vidi sa kakvim osećajem su oni otišli na to SP (mada,nikome ni do dan-danas nije jasno zašto se baš u Zagrebu igrala ta utakmica).Pogledaj ovo (pred početak te utakmice):
R.Janjanina već ne mogu da se setim tako kao Sliškovića i njega se jedino sećam kao jako mali da sam ga pratio preko tv-a.
Ono što znam o njemu je to da je bio omiljen u Zvezdi i da možeš da ga uporediš sa Sliškovićevom borbenošću![]()
Igraju na razlicitim pozicijama. Pandev je u tom periodu dao 40 golova u Seriji A, osvojio Ligu Sampiona sa Interom, Kup sa Laciom...
Pa sta je 40 golova za 4 godine? Nista. Jos je on bio spic. Pa i u jednoj sezoni da je dao toliko golova u to vreme samo je bilo puno puno boljih ex ju igraca od njega.
Sokiralo me je to kako si se njega setio. Pa jedan Dzeko je tata za njega. Pa Dejan Stankovic je izmislio fudbal za Pandeva. Jos u tom periodu u kom ti pricas.......