Najbolji ex-yu igrac po vasem misljenju ?

Ma Rijeka je tada bila raspad, sad su tako skupili neke solidne polovnjake po Europi, Aziji i Hrvatskoj, Kek ih je postavio čvrsto, bez neke velike igre, ali eto zasad gura. Vidjet ćemo dalje. Lokosi su za njih Barca samo su klinci. Slično ko Rijeka radi i Split, ali njih je loše krenulo pa će bit vatrometa uskoro.

Obje su te ekipe jace od Hajduka.

Split je sastavio ekipu od nekoliko bivsih Reprezentativaca Hrvatske i BiH, a imaju i nekoliko talentovanih igraca.
Po meni druga ekipa u Hrvatskoj.

Rijeka je sastavila solidan tim, imaju najboljeg napadaca u Ligi, u odbrani Knezevica i nekoliko bivsih igraca Dinama.

Za Mandzukica sam vec napisao post i rekao da nije bio takav igrac u dinamu cak nije bio ni klasican napadac...Neukusno je porediti trenutno Mitrovica i Mandzukica jer ovaj nas je talenat a ovaj je formiran igrac...To je kao da poredis Lukaku i Falkaa...Inace Mitrovic ima sve jak je ko konj izlazio je na kraj sa stoperima Belgije ima brzinu tehniku sutira sa obe noge glavom odlicno tuce moze sam napraviti prodor iz nicega...Kad je tek zaigro za prvi tim bio je jako divlji i sirov sebican dobijao je crvene kartone pravio gluposti ali decko stalno napreduje potpuno se smirio smiruje saigrace izbegava incidente nije sebican namesito je gol u finalu iako sam ja ocekivo da ce sutirati naviko sam....

eto vidis o tome govorim... Mandzukic je daleko veci potencijal od Mitrovica za tebe jer si Mitra gledao samo jednom

gde je bio Mandza u njegovim godinama? jel u Anderlehtu isto?

Jel znao da je Stipe Perica potpisao za Celsi. Jesi ikad cuo za tog igraca? Ima 17 godina i do nedavno je igrao za Zadar. Nije mi jasno kakve veze ima ko igra u kojem klubu sa 18 godina.

Valjda je najvaznije da proigraju tamo u 25 26 godini i da se formiraju kao pravi igraci.

Sent from my U9200 using Forum Krstarice mobile app

Najbolje su uspjeli oni koji su sa 22,23 otišli.
Kad odeš sa 18,19 moraš biti stvarno top talent da uspiješ. Inače te guta konkurencija nemilosrdno.

Slazem se.
Ovi ovdje pokusavaju da prikazu kako je Mitrovic jedan od najvecih talenata na Svijetu jer se rano prodao.
Ne znam, mozda i jeste talenat, ali jedno je sigurno, najveci Svjetski talenti ne idu u Anderlecht.

Kolike su sanse da Dinamo nekog od svojih najvecih talenata proda u Anderlecht?

- - - - - - - - - -

Pa sta onda? Jel ti sam Dinamovac napiso da Mandzukic nije delovo ko neki potencijal sa 19 i ti opet palamudis...

Evo ti jedan Mitrovicev prodor taj derbi nas je unistio...

Inace uvek mnogo ucestvuje u gradjenju igre dribla odigrava zabija bas je zverski potencijal...

Da li se to Mandzukic prodao sa 18-19 godina ili je bio stariji?

Kolike su sanse da Dinamo nekog od svojih najvecih talenata proda u Anderlecht?

Da li se to Mandzukic prodao sa 18-19 godina ili je bio stariji?

Pa ja sam šokiran i klubom i cifrom.

Mandža imao 23 kad je otišao u Wolfsburg.

- - - - - - - - - -

Ne zato sto se prodo nego decko izdominira svaku utakmicu...Cekaj i sta fali Anderlehtu? Jel pametnije da ide tamo igra u ozbiljnoj ligi i kad sazre sa 22 23 ode u veliki klub u jaku ligu nego sad da ode u nekog giganta i grije klupu...

Ima i u tome nešto, ali belgijska liga dosta slaba. Bolje da je otišao u Rusiju ili neki slabiji talijanski klub.

Bolja je nego nasa i vasa moze napredovati nisam za to da ide u Italiju najvise bih voleo da je otiso negde u Svabiju al ko zna kakav je ovo dil i sta se desava kod nas uglavnom klub proda igraca nekoj agenciji pa je on u Zvezdi ili Partizanu igra a on je vlasnistvo te agencije oni mu nadje klub ako ide u Anrerleht sigurno je dogovoren transfer pre po godine...

Poslednja izmena:
Jel znao da je Stipe Perica potpisao za Celsi. Jesi ikad cuo za tog igraca? Ima 17 godina i do nedavno je igrao za Zadar. Nije mi jasno kakve veze ima ko igra u kojem klubu sa 18 godina.

Valjda je najvaznije da proigraju tamo u 25 26 godini i da se formiraju kao pravi igraci.

Sent from my U9200 using Forum Krstarice mobile app

slazem se, ali pricali smo o potencijalu koji Mitrovic ima i koji je Mandzukic imao u njegovim godinama, a ne ko je kakav igrac

Nema ni Muslimovica ni Pjanica ni Lulica hahahahha mora da je neki Srbin piso pa to je Italijanski portal nema zvanicna titula za to...Pitaj Italijane kolko cene Stankovica covek je ziva legenda tamo e gledam Zvezdu..Neznam za Husejinovica ima takvih seljackih igraca sto samo siluju loptu kolko oces eto ti Scepovica naprimer :P

Nema ni Muslimovica ni Pjanica ni Lulica hahahahha mora da je neki Srbin piso pa to je Italijanski portal nema zvanicna titula za to...Pitaj Italijane kolko cene Stankovica covek je ziva legenda tamo e gledam Zvezdu..Neznam za Husejinovica ima takvih seljackih igraca sto samo siluju loptu kolko oces eto ti Scepovica naprimer :P

Ne znam tvoj odgovor na moj post, ali Lulic je prosle sezone postao legenda medju navijacima Lazija.
Dresovi su mu najprodavaniji jer je on odlucio mec protiv Rome u finalu kupa.

Od mene bi bilo neozbiljno reci da je on jedan od najboljih igraca Serije A i necu to ni reci, neozbiljno bi mi bilo porediti ga i sa Stankovicem jer je ovaj imao bolju karijeru, ali Stankovica ugurati u drustvo Maradone, Zidana i Gulita je bezobrazno.

Boldano. :facepalm:

Nisam ga ja tamo ugurao covece ali covek 15 godina je trajo u seriji a u Laciu dok je bio gigant i u Interu...To sam napisao jer su coveka Italijani stavili u idealnu postavu onda mozes misliti kolko postovanje uziva...Eto ti Simona Vukcevica sad sto je potpiso za Vojvodinu sjajan dribler al volusina seljacka zato i jeste tu gde i Husejinovic u najboljim godinama...

Nisam ga ja tamo ugurao covece ali covek 15 godina je trajo u seriji a u Laciu dok je bio gigant i u Interu...To sam napisao jer su coveka Italijani stavili u idealnu postavu onda mozes misliti kolko postovanje uziva...Eto ti Simona Vukcevica sad sto je potpiso za Vojvodinu sjajan dribler al volusina seljacka zato i jeste tu gde i Husejinovic u najboljim godinama...

Ti u onom svom postu nisi stavio da je to neka Italijanska stranica objavila pa da se njima smijemo, a ne tebi.

Stvarno, zar zaista neko misli da je Stankovic bolji od Zidana recimo ili Nedveda kojih u onom sastavu nema.?

Sto se tice Vukcevica, dobar igrac za ove prosotre, ali nema on tu bzinu kao Husejinovic da bi bio najbolji dribler.

Mislio sam na Kramarica, po meni puno bolji tehnicar nego Mitrovic.
A sto se Copa tice, on jeste krampa, ali frajer rjesava tekme po kvalama, sta ovaj Mitrovic radi, gradi se na 35 metara.

Generalno, misljenje Srba na krsti je, Dinamo ima Mamica i prodaje krampe za veliku lovu, a zapravo su Markovic i Mitrovic trebali otici za iste pare kao i Modric i Eduardo.

Modrica je Dinamo prodao za 24 miliona, Partizan Jovetica za 8 miliona

Da li je Modric tri puta bolji od Jovetica :think:

Dinamo prodao Lovrena za 10 miliona, Partizan Nastasica za 2,5 miliona

Lovren najveca rupa ikada u Francuskoj a Nastasic prvotimac Manchester Cityja

Pre ce biti da Dinamovi "mega igraci" ne bi imali mesta u Partizanu

I da - Mamic prodaje rupe za velike pare

Back