Najbolji bubnjar???

Najbolji bubnjar? hmmmm.....ako cemo tom putanjom ici onda stvari stoje ovako - nijedan bubnjar ne moze da prismrdi mike manginiju...niti ce moci u neko dogledno vreme, u bilo kom smislu.
mike_mangini129.jpg

Ova konstatacija je izrecena bez uzimanja u obzir cinjenice da je on najbrzi bubnjar na svetu (na sneru)...od ostalih manijaka iz sveta metala, izdvojio bih pete sandovala iz morbid angel i derrick rody-ja iz hate eternal, (ali kada se sve sabere i oduzme.... to je sve samo sviranje qrcu - trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mama mama vidi me trigerovan sam, vezbanje pocinjem na 220 bpm, ne trepcem i ostacu takav do kraja zivota) :D

Poslednja izmena:
Najbolji bubnjar? hmmmm.....ako cemo tom putanjom ici onda stvari stoje ovako - nijedan bubnjar ne moze da prismrdi mike manginiju...niti ce moci u neko dogledno vreme, u bilo kom smislu.
mike_mangini129.jpg

Ova konstatacija je izrecena bez uzimanja u obzir cinjenice da je on najbrzi bubnjar na svetu (na sneru)...od ostalih manijaka iz sveta metala, izdvojio bih pete sandovala iz morbid angel i derrick rody-ja iz hate eternal, (ali kada se sve sabere i oduzme.... to je sve samo sviranje qrcu - trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mama mama vidi me trigerovan sam, vezbanje pocinjem na 220 bpm, ne trepcem i ostacu takav do kraja zivota) :D

Malo si se i ti israo. Mike Mangini jeste fenomenalan bubnjar, ali Derek Roddy i njemu slichne pendreklije ne sviraju samo lrlrlrlrlr na 220bpm sa triggerima :D. Neka klinika koju je George Kollias drzao u Meksiku ja mislim, chovek je rekao LAKSHE MI JE BEZ TRIGERA i iskljuchio modul, nije bilo razlike u jachini udaraca :D. Mike jeste fenomenalan ali nije toliko za glorifikovati

Da si gledao DVD Intense Metal Drumming od George Kollias-a, da si chitao Evolution Of The Blast beats od Roddy-a uz koju chak dobijash i audio snimke vezbi (nisu samo blastovi vec i poliritmija, double bass patterns i ostala chuda) :D....

A da, zaboravih i da dodam onog kamiondziju iz Texas-a zvanog Vinnie Paul. Debeli ubija bubnjeve sve u 16, ima udarchinu za medalju. Isto tako tu su i neizostavni Nickolas Barker (ex-Dimmu) i naravno HellHammer (Mayhem) i Inferno (Behemoth)

A da, zaboravih i da dodam onog kamiondziju iz Texas-a zvanog Vinnie Paul. Debeli ubija bubnjeve sve u 16, ima udarchinu za medalju. Isto tako tu su i neizostavni Nickolas Barker (ex-Dimmu) i naravno HellHammer (Mayhem) i Inferno (Behemoth)

Jesu to neki likovi iz Warcrafta?

- Evo ova devojka zanimljivo svira. I da, svira, a ne istresa neke svoje sado-mazo frustracije na bubnjevima :)

Jesu to neki likovi iz Warcrafta?

- Evo ova devojka zanimljivo svira. I da, svira, a ne istresa neke svoje sado-mazo frustracije na bubnjevima :)

Vidim upucen si u materiju kao niko do sad :D. Pod 1 brzina nema veze sa snagom i mishicima, na kraju krajeva, ako bi iko svirao, recimo, 240 bpm na mishice 3,4,5 pa chak i 10 minuta UMRO BI! To prvo, drugo zaista, ako ne znash o chemu prichash, BOLJE CUTI :D

Back