Najbolji bubnjar???

A zavisi shta ljudi gledaju... Da li drum roll, poliritmovi, dupli bass etc... na primer drum roll Neil Peart (Rush), poliritmovi mozhda Danny Carey (Tool), dupli bass Dave Lombardo (Slayer) ili ostali bubnjari speed metala ... Nem pojma ni ja, to sam tako shvatio nekako :P

Dobro, ludi Grk je izuzetak, taj je van svake konkurencije. Imam njegov DVD zahvaljujuci kojem sam za 10 dana uznapredovao vishe nego za 7 godina :D ali opet ima i drugih ne manje vaznih koji su dosta stvari postavili kao osnovu za danashnje bubnjare ukljuchujuci i Kollias-a :D

Svaka cast za dvd,zavidim ti.
Kako si dosao do njega?

Pa.... Nile su imali koncert ovde zar ne? :D. Ortak je kupio DVD a meni ga je narezao. Dvd je zaista fenomenalan. Lik je opichen 400%. Sve njegove vezbe mogu se praktikuju chak i ako si pochetnik (naravno ne totalni pochetnik tipa juche uzeo palice) nego pochetnik u celoj prichi o double bass drumming-u, blast beat-ovima, extreme tempo playing itd. Ako hocesh mozemo se dogovorimo za detalje da i ti imash svoju kopiju:D. A ima i sa njegovog sajta da se naruchi, 35 evra (u cenu urachunati i troshkovi dostave)

Pa.... Nile su imali koncert ovde zar ne? :D. Ortak je kupio DVD a meni ga je narezao. Dvd je zaista fenomenalan. Lik je opichen 400%. Sve njegove vezbe mogu se praktikuju chak i ako si pochetnik (naravno ne totalni pochetnik tipa juche uzeo palice) nego pochetnik u celoj prichi o double bass drumming-u, blast beat-ovima, extreme tempo playing itd. Ako hocesh mozemo se dogovorimo za detalje da i ti imash svoju kopiju:D. A ima i sa njegovog sajta da se naruchi, 35 evra (u cenu urachunati i troshkovi dostave)

Zlo, bilo bi bas super kad bi mogao to nekao da mi sredish.
Kako bi tebi najvishe odgovaralo, cisto da te ne iscimam previshe?
Unapred zahvalna.

Back