Najbolji bubnjar???

Billy Cobam :D

cobham.jpg

a sta uopste znaci "ko je najbolji"? Zapravo niko nije najbolji jer niko nije savrsen, a ako nije savrseno onda ne moze biti najbolje. To me dovodi do zakljucka da su svi oni odlicni jer su uspeli da zarade pare tezeci savrsenstvu koje bi im donelo jos vise para :):):):):):) Hvala na drustvu i izvinite na sali ;)

Ne znam stvarno koji je bubnjar najbolji,i mislim da je to vrlo teshko i odrediti ali evo par ljudi koji su odlichni i koji su najbolji od onih koje sam ja chuo:
Mikkey Dee
Igor Cavalera
Dave Lombardo
Nick Menza
i bubnjar Dio-a je prilichno dobar ali nisam sada imao vremena da guglam da bih video kako se zove
i bubnjar Behemotha.

A shto se tiche vasheg ljubljenog Joey Jordisona,on u sushtini nije losh bubnjar chak i ima neku brzinu,ali najbrzhi a kamoli najbolji ili brutalan nije.Kao shto je neko gore naveo bubnjar Behemotha je mnogo brzhi i brutalniji i sa time se slazhem.A to shto neko kazhe da je Jordison losh jer ide na snagu a ne na tehniku mi je chudno,jer ja ne vidim da on udara nekom snagom(to sam video kada sam ga gledao sa Metallicom na Download-u,gde je tehnichi sve bilo OK ali nije imao tu snagu udaranja).

Nisi u pravu, u sviranju bubjeva ne postoji snaga, sve je u tehnici. To o snazi pricaju ljudi koji nikad nisu svirali bubanj. To bubnjari vizualno izvedu da publici izgleda kao da koriste snagu, ali sve je u tehnici. A najbolji metal bubnjari su definitivno Dave Lombardo i Bobby Jarzombek

ne vredi se tako prepucavati...sve je to subjektivno misljenje...koliko god vi govorili ovaj je naj i objektivno gledano mozda se ljudima bas svidja kako taj svira iako realno gledano nije naj....ja licno volim joeya i po meni super svira...kao i naravno dave koji je takodje sjajan i jukka iz nightwisha....a to je sasvim glupo da neko voli nekog sviraca nije bitno sta svira jer voli taj bend...to je meni najgluplja stvar...toliko od mene....

Back