Najbolji bubnjar???

E, na mom avatru je Perica Zdravkovic - najbolji harmonikas. Naravno, from JUVE komerc. Eto, nahvalila sam ceo orkestar "Juznog vetra" ali s razlogom, zaista su najbolji. Nigde nisam mogla da "proturim" Pericu. Eto, zgodna prilika da pohvalim majstora na harmonici. Kad se samo setim, kako je genije "raskivao" harmoniku.

Njegova harmonika ima najlepsi zvuk, a note najlepsi sklad!

Liza Dennis:
E, na mom avatru je Perica Zdravkovic - najbolji harmonikas. Naravno, from JUVE komerc. Eto, nahvalila sam ceo orkestar "Juznog vetra" ali s razlogom, zaista su najbolji. Nigde nisam mogla da "proturim" Pericu. Eto, zgodna prilika da pohvalim majstora na harmonici. Kad se samo setim, kako je genije "raskivao" harmoniku.

Njegova harmonika ima najlepsi zvuk, a note najlepsi sklad!
Divno je kad nekoga tako cenis! Nazalost nije mi se dalo (do sad) da istrazujem virtuoznost doticnih, sto ne znaci da necu!

Aj kad navaljuješ... kao što već četiri godine ponavljam... na prvmom mestu SlipKnot, onda Blind Guardian... pa sad ne po redu alsu tu negde Sepultura, StoneSour, Morbid Angel, Scorpionsi... KoRn... dobro sad... oni su počeli dame i nerviraju... al su dobro počeli... onda... štajaznam... uglavnom je to u suštini...

Ej, ljudi kako vam se dopada Mat Soram? Svojevremeno je sviruckao u The Cult-u, a posle je presao u Guns n' Roses, a sada je u Velevetu!

Secate li se "Fire woman", "You could be mine"...itd. Mislim da je sjajan! Ume da udari po "cinelici" bolje cak i od Vlede from JV.

P.S. I Firci je bio faca!

Je l' mali umijes li ti gaaaru tancovat'? A, mali!? De ba sto se pravis lud? Volim domoljubive pjesme! Evo, 'vako...

A oj, Pale, Pale,
u tebi se krije tic,
heroj bosanki
Ratko Mladic.

A oj, Pale, Pale,
gde je nas Rale?
Nemojte ga Hagu dati,
jer ce vam majka kukati.

A oj Rale, Raso,
sivi sokolicu,
napravili smo zaklon
tebi i Karadzicu!

Oj ha!

Liza Dennis:
Je l' mali umijes li ti gaaaru tancovat'? A, mali!? De ba sto se pravis lud? Volim domoljubive pjesme! Evo, 'vako...

A oj, Pale, Pale,
u tebi se krije tic,
heroj bosanki
Ratko Mladic.

A oj, Pale, Pale,
gde je nas Rale?
Nemojte ga Hagu dati,
jer ce vam majka kukati.

A oj Rale, Raso,
sivi sokolicu,
napravili smo zaklon
tebi i Karadzicu!

Oj ha!
Bez ikakve uvrede, ali gara je antimuzicki efekat!!! I ne znam je tancovati!
Nisi mi odgovorila na predhodno pitanje, bio sam vrlo ozbiljan!

P.S. Drago mi je da si upoznata sa vrednostima nase male zajednice, nekada ratne predstonice!

Back