najbolji bubnjar

ako je neko cuo za demo grupu lee oswald, e pa njihov bubnjar, sinisha... mislim da mu i brat svira u bendu ;)

ovde doticni Sinisa-Sinister iz Lee Oswalda, hvala ti na laskavosti inace moj spisak bendova je prilicno dugacak, jer poznato je da su bubnjari teske ***** i svakome se daju i sviraju sa raznima.:)
BOA KONSTRUKTOR, KATAKLIZMA, LEE OSVALD, KORTEX(Infernal Mind), DRY VAGINA, MONSTER MOUSE, TOXICO, ZLOMISAO, LUDI ZJEKA, MONOTON, LIMBO, CREVA, ZMAJ UZAS KoJI LETI, ODD SCHOOL, APARATCHIK, TAMNICA NARODA, KNOT MYSELF(VIDEO DODIR), EUFORIJA, MANISENT I MENTALNOST, AKROBATA ALEKSIC, Dž-Dž, DOWNER, DAŽD, TobicTobicIdolMladih, URGH!!!!

myspace.com/sinisterdowner

moj omiljeni bubnjar, pa...Jason Roeder - NEUROSIS, John Wright iz NOMEANSNOa.....a od domacih...
sta znam..od mladje generacije Kuzman iz Let's GroWa i Unisona, a od matorih Cavke,Srki Todorovic,Djavo iz NUPa...

pitanje punk 4 ever- imas li snimke Lee oswalda, trebaju mi ko leba..
niko od nas vise nema nista od starih snimaka, a retko ko iz te generacijae ima sta zabelezeno tako da jav se na sinisterdowner@gmail.com ako imas nesh...

Pozdrav

Jazzeri bubnjari jesu najbolji, ali posto ja ne slusam jazz, prvi su mi na pamet pali ovi:

George Kollias (covek je masina)
Danny Carey
Dave Lombardo
Mike Portnoy
Tomas Haake
John Bonham

Back