Najbolje USB Flash memorije

Koje su najkvalitetnije USB Flash memorije?

• Adata

• Canyon

• Kingmax

• Kingston

• Maxell

• PQI

• Prestigio

• San Disk

• Silicon Power

• Sony

• Transcend

• Triax

• Verbatim

• niko od ponudjenih. napisacu u poruci moj predlog

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
iskren da budem nemam pojma,imam 3 flesha,sva tri rade i nemam pojma kojih su proizvodjaca,neka ti preprave ono ,izostavio si slovo u Scan Disk
cisto sumnjam da ce neko da se veze za proizvodjaca,pre ce da pogleda kapacitet koji mu treba,zatim cenu,izgled/velicinu,i ako je pametan performanse
ako bas moram ja bih rekao Kingston,Transcend,San Disk,Prestigio,ne mogu da se odlucim za jedan

Poslednja izmena:
Ja u kuci imam LG, i jos neke dve bez marke samo sa reklamnim natpisima. Planiram kupiti fleske sa ne manje od 4 GB da sacuvam podatke sa kompa. E sad ne znam jel bolje staviti podatke na CD ili flesku? Sta je sigurnije da se podaci vremenom ne izgube.

Ja bih ti preporucio ako imas malo vise para bolje da uzmes eksterni hard disk, ima sada za relativno sitne pare da se nadje, ja sam uzeo pre nekih 6 meseci jedan od 500gb sa futrolom za oko 60e. Mali lagan, stavis ga u dzep i nosis gde hoces, a takodje je jako pouzdan za cuvanje podataka. Ako bas insistiras na usb flash stick-u, onda bi moj izbor pao definitivno na kingston. Imam jedan kingstonov usb oko 6-7 godina i jos do sada me nije izdao.

SanDisk...Trancend...Kingston...Apacher

Imam fleške od svih nabrojanih prioizvođaca...i po meni ...SanDisk...je ...NAJBOLJI...:ok:

IMA TAČNO ONOLIKO MEMORIJE...KOLIKO MU PIŠE..
:ok:..NAJBRŽI UPIS PODATAKA..:ok:.I...Life Time GARANCIJU..:ok:.ALI JE RELATVNO ..SKUP..:(.( ali daje..SVE..čak za neke modele i REZERVNO KUĆIŠTE..;)...i obavezno dodatni Software - APLIKACIJE..:D.)

Odmah..ZA NJIM...je...Transcend....MALO JE SPORIJI...ali je ..CENOM VRLO PRISTUPAČAN .
;).i uz njega se dobija...Life Time GARANCIJA..:ok:.

Kingston...JE TU NEGDE .
:)..po svim performansama...RELATVNO ..SKUP....GARANCIJA 3 god.....( ne znam da li su u međuvremenu POVEĆALI.:confused:..)

Apacher...KLASIKA....SASVIM SOLIDAN DO 8G..
;)...JEFTIN...:ok:

SanDisk, definitivno su najbolji, kingstoni i transcend svi uglavnom koriste ali brzo crkavaju, read/write ciklusi su im mali tako da ne traju dugo!

Ne znam za tebe i ostale...imam 4 fleške ..Transcend...od 2, 4, i 8Gb...kupio sam ih pre dve godine...i još uvek rade...BESPREKORNO...:D

Možda je tako...zato što nemam običaj da ih ..FORMATIRAM...nego kada skidam podatke sa njih ...tj..kada ih ..PRAZNIM...koristim..opciju...CUT...;).. i potom iste podatke kopiram tamo gde se mogu...BEZBRIŽNO OBRISATI...:per:...( HDD )

-------------------
Uzgred naleteo sam na nešto....INTERESANTNO...na ...Tehnomaniji....za ...4.500 DIN

:arrow: http://www.tehnomanija.rs/katalog/manhattan-bazna-stanica-130004.html

TO BI BILO VREDNO...I M A T I ...:ok::ok::ok:

manh01a.jpg

manh01c.jpg

ŠTA MISLITE O TOME...:think:

Back