Najbolje su devojke iz blokova

Naš kako to ide, niko ne voli bgd, ali se svi doseljavaju. Ebiga, ja ono što ne volim ne volim. Ali kada se rodiš u selu, mama ti kaže:
1. udaj
2. beograd

aj sad idi pomuzi koze:hahaha:

i tako to. zato one koje još nisu su ljubomorne i prduckaju okolo. :per:

a nbgd, kao najrazvijenije i najlepša opština je san sanova:mrgreen:

znaš ono, jaaaooo fuj, zgrade, bulevari, fuj, idem da očistim štalu, i da operem noge od blata pa ću da pljujem po bgd:hahaha:

e sad ozbiljno, zahebavam se, mojne neko se ljuti:heart::heart:

ja sam uvek gledao da mi devojka ne živi blizu. Bar mora da bude iz druge opštine da ne može da bane na vrata tek tako, nego da se najavi:mrgreen:

od SU do NI sam išao, nije mi teško. bolje da ja putujem 2 sata, nego da mi bude stalno nad glavom.

e, sad se setih, devojčice iz Su su isto jako lepe, i negovane. ne znam što.:think:

Hihihi :) Supi, daj bre imas li dusu.

Slušaj ti kreptosaurusu, ja sam po tim brdima gornjeg milanovca i čačka bubrege ostavio, tu su naj ono hot pičići, kuva bre, očisti kuću, i još seksualno iskorišćava. nema bolje!

al *** ove madžarice se bolje picnu, i nekako su finije.
A ujutru kad kad svane jedino ce da te sumdinka doceka s mirisom toplog dorucka, a madzarica ce da se otkravljuje u krevetu do podne s razmazanom sminkom i lendovskim manirima.

russianscary1.jpg

Jaoj vidi teme...:zcepanje:

Ok...bila tu i moram se vratiti tamo i nije mi bilo lose dok smo se druzili...zapravo imala sam tesku predrasudu o blokovima, priznajem, koja je razbijena u paramparcad.

Iako sam umetnicki - stara arhitektura tip meni je prijao "blokovski" kraj...imam gde da prosetam, gde da trcim, cisto je, sada prilicno ozelenelo, reka blizu, Dalta city i Costa u njoj blizu:heart:...a da li sam doprinela izgledu kraja nemam pojma...sto se izgleda tice kraj k'o kraj ali nije los za zivot uopste...

Back