JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.190
gnr-november rain
megadeth-holly wars
metallica-to live is to die
megadeth-holly wars
metallica-to live is to die
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno, by mister Dave Murray...
wow pa vi svirate gitaru pa znate
a cini mi se da sam ja pomesala rif i solo
nema veze..odlucila sam da kupim gitaru i da naucim kako se to radi![]()
Ma ok.....ipak si ti curica a ima nekih koji su kao muzicki kriticari a ovamo navode pesme bez solaze kao najbolju solo deonicu
Sto se tice gitare samo napred
Za sve ali bukvalno sve sto te zanima pitaj me preko mog profila slobodno bez ustrucavanja...Jel ok![]()
Uz svo psotovanje Eddie Van Halenu, taj Eruption je tipican primer izdr*avanja i besmislenih solaza....koga zabole da li je upotrebio tapping(koji je upotrebljavan i pre toga), ili je svirao gudalom, kad to zvuci tako...nepotrebno....
Eddie ima hiljadu puta boljih solaza...
Ja bas i ne znam koja mi je omlijena,ima ih dosta...volim npr. Comfortably Numb, ili Voodoo Chile(SRV verzija), Clapton intro u I Shoot the Sheriff live verzija iz Hyde Parka...
od ovih zescih obavezno Ozzy - Crazy Train, ima tu dosta dobrih, posebno od Ace Frehley-a, isto tako ne znam koju da izdvojim od Adriana Smith-a.... Van Halen - Jump je super solaza, nije predugacka,sve je savrseno uklopljeno...ma ima gomila....![]()
Comfortably Numb.
Inace te solo deonice, narocito u metal muzici su zestoko izivljavanje i daleko su od pojmova muzika i umetnost.
Ali eto vam i izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
![]()
e sad ne znam kada je Dave Murry svirao tapping, tj. koji od njih dvojice je pre...ja sam konkretno mislio na Holdswortha, a i uopste flamenco gitaristi su to koristili mnogo,mnogo pre njih...
inace uopste nije ni bitno koje prvi svirao,to sam onako sporedno pomenuo...![]()
Randy Rhoads je bio umetnik za razliku od mnogih danashnjih masturbatora tipa Batio i Chris Impellitteri! Nemam ja nishta protiv toga da neko svira ubitachno brzo i precizno, Malmsteen mi je jedan od omiljenijih gitarosha, ali zaista ima nekih koji preteruju i svi zele da nadjebu Yngwie-a misleci da je samo u pitanju brzina (gore navedeni obojica)!!! I nisam primetio da je neko spomenuo Jason Becker-a ????
Randy Rhoads je bio umetnik za razliku od mnogih danashnjih masturbatora tipa Batio i Chris Impellitteri! Nemam ja nishta protiv toga da neko svira ubitachno brzo i precizno, Malmsteen mi je jedan od omiljenijih gitarosha, ali zaista ima nekih koji preteruju i svi zele da nadjebu Yngwie-a misleci da je samo u pitanju brzina (gore navedeni obojica)!!! I nisam primetio da je neko spomenuo Jason Becker-a ????