stop.
ovo samo zensko moze da napise...
dve kontradikcije i da nastavi dalje kao da se nista nije desilo...
poenta je bila sledeca

james stewart ej kej ej dzord bejli place u ovom filmu nakon sto su ga citav zivot zajebavali, nakon sto se citav zivot ponasao kao musko-prihvatao odgovornost kad i gdje treba... jos gore, on je jedini htio da ode iz tog grada,na kraju su svi otisli (njegov brat) i uspijeli,a on je ostao.
i onda mu sve u sta je ulagao, propadne i dovede svoju porodicu do dna,a da oni to ne znaju.
I zato place i to je ok.
vi, ne da ne biste to uradili ikad, sto je doticni uradio , nego bi cmizdrili radi neke trivijalne stvari..Poenta shvacena?Poenta shvacena.
naravno. samo to nema veze sa sujetom. sujeta je posledica inferiornosti. ima veze sa maltene hirurskim vadjenjem srca iz organizma.
ne,ne, ima veze sa onim " kako neko mene tako fantasticnog moze da ostavi" ?
druga stvar na koju mogu da zaplacem je pomisao na najboljeg ortaka koji je umro od raka stomaka u najgorim mukama kada sam imao 12 godina, a on samo 10.
maltene sve ostalo je boza u mom zivotu.
pa to je u redu...mada , ko sam ja da kazem sta je u redu sta ne

samo diskutujemo

. strasne stvari, enikejs.
ali kad neko place po tri puta zaot sto mu je djed od 84 godine umro (i to se hvali-suzdrzao sam se na sahrani

) , a nekom drugom khm, i baba i djed boluju od raka,drug (doduse ne tako blizak) se toj drugoj personiubio(doduse ne tako blizak,al svakako mlad i iznenadno) i sve oko raspada,a ta druga osoba ni suzu da pusti, dok magare od 23 godine place jer mu je djed od 84 godine umro....
dzizs krajst.
Inace probaj jednu staru tehniku... koriste je shamani... rekapitulacija... rekapitulacija svih proslih dogadjaja u svom zivotu... setices se nekih dogadjaja koje su ubacila duboko u podsvest... a u nekim slucajevima ces se isplakati kao kisa bez ikakve kontrole..
ne znam dal' ce profunkcionisat' ...al ' sam iz tog razloga gledala Its A Wonderful Life...i vec na pocetku, pricmizdrih...ni pms ni nista...no me film tak'o ...