Najbolje resenje neodvojivih zatvaraca za flase

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.520
Imamo neki zakon da se sad ne mogu odvojiti zatvaraci od flase...

Resenje koka kole je ubi boze, ne znam nikog koga nije iznerviralo....
Resenje koje sam naleteo je rauch bravo , proizvodjac koji je poznat po velikim iznosima i pesticida i konzervansa i svasta nesto u sokovima ali im je neodvojiv zatvarac mnogo bolje odradjen nego kod koka kole....daje vise slobode a jasno ce se pocepati posle 10 otvaranja, ali koga briga, posle 10 otvaranja flasa ide u smece...

1717408705494.png

kad sipam u casu, zatvarac mi se prevrne na donju stranu i poprskam ceo sto...............uzas.
Tog debilnog idiota sto je smislio ovu najvecu glupost covecanstva, treba u Hag .............to je zlocin protiv covecanstva.

Da su ljudi normalni ne bi ni donosili ovakve zakone. Ovo je Drina. Sve te idiote što bacaju otpad bi trebalo u Hag.

drina-6-.jpg

Da su ljudi normalni ne bi ni donosili ovakve zakone. Ovo je Drina. Sve te idiote što bacaju otpad bi trebalo u Hag.

Pogledajte prilog 1558301
Док се флаша отварала нормално, никад нисам бацио чеп (а камоли флашу) било гдје сем у смеће. Откако су направили ово срање од чепа, кидам и разбацујем наоколо. Исто као и конзерве с оним говном које улегне унутра па ми бућка пиво док пијем.

Док се флаша отварала нормално, никад нисам бацио чеп (а камоли флашу) било гдје сем у смеће. Откако су направили ово срање од чепа, кидам и разбацујем наоколо. Исто као и конзерве с оним говном које улегне унутра па ми бућка пиво док пијем.
Ko nam je to nervozan? :zper:

Ja sam postao zrtva ovih novih zatvaraca....

Znaci lepo sam ga zatvorio da ne moze vise da se zavrne i sok mi curio i procureo ali sreca pa odmah na pantalone pa sam osetio jer mi ceger bio na kolenima da bi putnica do mene imala mesta...

A to znaci da nisu pouzdani u radu i izradi , a to znaci da sam ja jako protiv necega sto ne radi , ebemi se za agendu koja je zbog lenjih uvedena, a to znaci da pokrecem inicijativu a uskoro i anketu javnu , da se ukinu povezani cepovi.

Pepsi nije uveo te cepove i raste mu prodaja , presisali su Koka Kolu u Srbiji a Koka kola je pokupovala sve zivo , bambi , sinalco neke silne mineralne vode, ne mogu sve ni da popamtim sta je pokupovala....
Ali udarni brend im slabi iz godinu u godinu a posebno sad sa ovim cepovima...

Back