- Poruka
- 93.261
eee, jel znaš ima ona stvar, mislim kao bluz, gde je upalio traktor da mu da ritam pa onda svira uz to?kad traktor kezeće?![]()
čekaj, jel ti to čekaš da ja otvorim?e bre de je tema dai limk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee, jel znaš ima ona stvar, mislim kao bluz, gde je upalio traktor da mu da ritam pa onda svira uz to?kad traktor kezeće?![]()
čekaj, jel ti to čekaš da ja otvorim?e bre de je tema dai limk
nešto sam odavno to gledao, sad ne bih ni našaoeee, jel znaš ima ona stvar, mislim kao bluz, gde je upalio traktor da mu da ritam pa onda svira uz to
pa da, mitke, otori i cibaj mi linkeee, jel znaš ima ona stvar, mislim kao bluz, gde je upalio traktor da mu da ritam pa onda svira uz to?
čekaj, jel ti to čekaš da ja otvorim?
ajd videću ja ako me ne mrzi. Nije loša podloga za temunešto sam odavno to gledao, sad ne bih ni našao
Ja sam bas zato pomislilaDa nisam ja otvorio temu, pomislio bih tačno što i vi iz naslova.
ako nisi video, otvorio sampa da, mitke, otori i cibaj mi link
Ovo sam htela davno da predložim, ali kako me baš briga za ovaj deo foruma ( Muzika) odustala sam od svega.i. Nije loša podloga za temu
niosam siguran da sam dobro razumeo? Jel možeš da pojasniš?Ovo sam htela davno da predložim, ali kako me baš briga za ovaj deo foruma ( Muzika) odustala sam od svega.
Uostalom da sam predložila odgovor bi bio da ne može, a ja znam da može ( uz malo truda)
Svaka tema, ili barem Forum Muzika, kada se otvoru može da ima muzičku podlogu-
Ili Blog.
Klikom na blog aktivira se muzička podloga sve dok se čitaju teme na blogu.
Treba dodati i aktivirati viđžet.
Da li si ikada čitao nešto na netu a da se čuje muzika dok čitaš?niosam siguran da sam dobro razumeo? Jel možeš da pojasniš?
aaa, tooooDa li si ikada čitao nešto na netu a da se čuje muzika dok čitaš?
Kako da ti objasnim ako ne znaš o čemu pričam.
Na svom blogu koji sam ugasila( Wordpress) pre više od 10 godina, imala sam muzičku podlogu.
doxi mislila na naš si visilaJa sam bas zato pomislila![]()