Najbolje je u troje

i. Nije loša podloga za temu
Ovo sam htela davno da predložim, ali kako me baš briga za ovaj deo foruma ( Muzika) odustala sam od svega.
Uostalom da sam predložila odgovor bi bio da ne može, a ja znam da može ( uz malo truda)
Svaka tema, ili barem Forum Muzika, kada se otvoru može da ima muzičku podlogu-
Ili Blog.
Klikom na blog aktivira se muzička podloga sve dok se čitaju teme na blogu.
Treba dodati i aktivirati viđžet.

Ovo sam htela davno da predložim, ali kako me baš briga za ovaj deo foruma ( Muzika) odustala sam od svega.
Uostalom da sam predložila odgovor bi bio da ne može, a ja znam da može ( uz malo truda)
Svaka tema, ili barem Forum Muzika, kada se otvoru može da ima muzičku podlogu-
Ili Blog.
Klikom na blog aktivira se muzička podloga sve dok se čitaju teme na blogu.
Treba dodati i aktivirati viđžet.
niosam siguran da sam dobro razumeo? Jel možeš da pojasniš?

Band_Azra.jpg

ZZ Top

Ovaj trio Teksašana ima kažnjavajući stil bluza i južnjačkog roka sa snagom i ritmom koji bi veći bendovi teško mogli da repliciraju. Bili Gibons, poznat po svom oštrom, šumovitom gitarskom tonu, u kombinaciji sa basistom i vokalistom Dastijem Hilom i bubnjarom Frenkom Berdom, čini muziku daleko rizičnijom nego što je njihova čvrsta fasada verovala, utičući na bendove koji se protežu od kantri preko popa do tradicionalnog roka. Pored svojih najvećih pesama vođenih gitarom, ZZ Top se nisu plašili da utkaju elemente novog talasa i dens roka u svoje najveće hitove, uključujući „Sharp Dressed Man“, „Legs“ i „Tush“, koji su ih vodili do njihovog uvođenja u Rokenrol Kuću slavnih 2004.

Back