Gost
Zero hour i Frozen throne za najbolje strategije godine , a za najbolje pucacine Call of duty i GTA Vice City
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta tije dobra MMMMMMMMMM Max Payne2beholder:MAX PAYNE 2,FROZEN THRONE,GTA VICE CITY I GENERALS
Sterka©:FREELANCER
Miloš:Ja sam igrao Far Cry i mislim da je ista kao i ostale igre ovog žanra, sem dobre grafike mislim da ne donosi neke veće inovacije. Po meni, i nije nešto...
najbolja je igra ELMACorey:Ajde predlozite neku.Ja sam za Kotor!
Bogami jeste. Vreme je da odlepimo temu...Incinerator:ne bi nesto da se tu proseravam ali zar nije 2004,a uskoro i 2005? :wink:
I tema iz 2k3. godine poce laganice da propada kao i mnoge druge...pitam se sta li je u njoj bilo tako vazno da je odrzi u vrhu skoro celu pogresnu godinuDabaMAN:Bogami jeste. Vreme je da odlepimo temu...Incinerator:ne bi nesto da se tu proseravam ali zar nije 2004,a uskoro i 2005? :wink:![]()
Pa, ništa. Samo to što je bila prilepita.Кулиража:pitam se sta li je u njoj bilo tako vazno da je odrzi u vrhu skoro celu pogresnu godinu![]()