daj da vidim to istrazivanje gde je navedeno da 100% ljudi najvise uziva do svoje dvadesetprve godine...dokazi da ti govoris istinu a mi lazemo
Ja sam mlađi , u tom dobu sam. zato i kažem da znam ,ne moram ja probati da bih znao gospodo ili drugari , to ko da kažem da vi ne znate ništa oko starog Egipta ili hrane neke nebitno nečega ,teme neke jer niste to probali nikad.Ili živeli u vremenu dr.sv.rata,recimo. Ne ne, nisam rekao da je istraživanje sto odsto ne uživaju svi ali preko 75% se na fakultetu zaljubi posle srednje škole i ima užitke,odnose ljubavne...To nisam lagao, evo ako sam ja rekao da je sto posto nije tako stvarno nisam mislioo takoo.Najviše i najluđe se uživa do 25.i rekao sam do 30.godine, jer je i meni tako po čitanju , viđenju ,pričama valjda imam šta mislite neko društvo i to,mislim zato i kažem. Ja hov. istinu naravno ali vi ne lažete nisam to rekao stvarnoo. Nemojte mi reći to, i zašto odmah ljutnja što ste odgovorili,pa ja sam srećan kad neko odgovori meni.NE smeta mi to,naprotiv.Samo odgovorite, e sad dal se meni vama sviđa to je nevažno sa stanovišta priče i istine ili priče na forumu.. NIje navedeno do 21.ali ja sam rekao najlepši je polni odnos do pre 25.ili 30.jer si tada najjaktivniji ,KAKVI DOKAZI TREBAJU? EVO DOKAZA po anketama pohledajte kolko njih spava sa devojkom, koliko je to doba doba avanturizma, pa pokušajte to razumeti. MOžda ja sad nemamm sve dokaze da popamtim, ali nisam mislio da se svađam ja želim pričati o tome, ne stidim se, a ne da se prepiremo.Okej, nisam previše uživao ali znam emocije ,strasti svoje, ipak sam ja jako mlađi od vas.Setite se sebe tada u tim godinama.NIšta dalje. Ljudi tada stpaju u odnose sve ranije danas a u tim godinama imaju više partnera sigurno ili barem posle 24.tako nešto al mislim pre sada.Jer su slobodniji ,jači moderniji brži nego od nekadašnjeg perioda...Ne lažete NIKAD NIKO NE MOŽE NI DA ŽIVI u 20tim prelepo kao mlad, neko i nema mladost, neko je bolestan itd.a kamoli da svi do 21.nego sam rekao da mladi svi imaju zajedničko i u pustinji i u gradovima, a to su emocije, čak i kulturne razlike ne mogu da zbrišu istovetnost emocija,hormona...
Eto to sam mislio samo.. Ja sam u takvim godinama, ne znači da ne znam ništa o tome, ako nisam preterano aktivan.Mada je to meni pitanje i morala i života nekad da nekad ne,ali svakako ne mrzim to.I razumem ako žalite možda što u vašim god.nije to to, ali ja to tako ne vidim. LJudi na početku kasne adolescencije imaju više socijalnih kontakata i prema tome na fakultetima i li ako neki ne idu više dolazi do polnih odnosa i ljubavi itd...Dakle eto to je jedan od razloga da je to najlepši period, najplodniji takođe do 25,26.za rađanje to ne može NIKO NA OSPORI..Ali to samo napominjem to je stvar MEDICINE,BIOLOGIJE, PSIH.ISTRAŽIVANJA I analizaa---