Najbolje godine za Seks

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sigurno do 20/21 i u dvadesetim, posle posto su slicne sve godine u 20tim, u tridesetim negde procitah kao a i od 25,26.yrelije znamo sta hocemo, ne govoreci o sebi naravno, i zene su tada jace bolje i odraslije, ali ipak onaj jedan od prvih , jacih emotivnijih ali ne i pubertetskih jeste u 20tim godinama sigurno.Tada je najbolje, tako tvrde tako sam cuo i od drugih.Ali je tad ucestaliji i za odrasle, za velike ove kao detinjast, sto nije bas.Ali je naivan, brz i slucajan cesto u tim godinama.Tako se ponasaju uglavnom mlaji ljudi to znam i to sa mnogima probaju tako nesto. Tada se to vreme ,dobar zove eksperimentisanje.Neko ce da kaze da jje to nabaceno sa zpaada i ostale teor.zavere ali nije tako.

Pa dobro, ja se nisam salio gospodo clanovi foruma, sigurno u pocetku dvadesetih, makar jaci i eskperimentalniji lepsi, i do 30te godine, najbolji je sigurno.NIkad ko tad. Najverovatnije nece biti da pojma nemaju ti koji su to rekli, po nekima ovde nista sto je zvanicno nije istina , nzm onda sta hocete ,kad je sve laz i kad u sve sumnjate.Dobro to su istrazivanja nauke, pojedinaca ,grupa itd.Ali svakako da je to istina sto posto.I zbg price i predanja i nauke i musko zenskih odnosa.

Pa dobro, ja se nisam salio gospodo clanovi foruma, sigurno u pocetku dvadesetih, makar jaci i eskperimentalniji lepsi, i do 30te godine, najbolji je sigurno.NIkad ko tad. Najverovatnije nece biti da pojma nemaju ti koji su to rekli, po nekima ovde nista sto je zvanicno nije istina , nzm onda sta hocete ,kad je sve laz i kad u sve sumnjate.Dobro to su istrazivanja nauke, pojedinaca ,grupa itd.Ali svakako da je to istina sto posto.I zbg price i predanja i nauke i musko zenskih odnosa.

daj da vidim to istrazivanje gde je navedeno da 100% ljudi najvise uziva do svoje dvadesetprve godine...dokazi da ti govoris istinu a mi lazemo

Back