Najbolje godine za Seks

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako da dodjes kad ti nisam dao adresu?:eek:
Moguce da je ipak tacno,ne kazem da ne uzivas :lol: Zene od 30 na vise nemaju predasuda,dopustaju sve poze i izdrzljivje su ..
Mladje obicno jooj nemoj tu pozu ..boli me tako,cuvaju se da im se nesto ne bi pomerilo.:mrgreen:

Kako da dodjes kad ti nisam dao adresu?:eek:
Moguce da je ipak tacno,ne kazem da ne uzivas :lol: Zene od 30 na vise nemaju predasuda,dopustaju sve poze i izdrzljivje su ..
Mladje obicno jooj nemoj tu pozu ..boli me tako,cuvaju se da im se nesto ne bi pomerilo.:mrgreen:

godine nemaju veze sa izdrzljivoscu vec kondicija
i ne znaci da ako je mladja ima predrasude
dobro, ja imam kad se foliram :mrgreen:

Citao sam o tome da je najnovije istrazivanje pokazalo da zene izmedju 35 i 44 najvise uzivaju u seksu ..Mislite li da je tacno?

http://www.dominomagazin.com/zivot/lepi-zivot/seks-najbolje-godine/

Tako je !

Imaju relativno veliku decu, ne žure se kući, znaju da se organizuju, nisu zapetljane u svojim devojačkim emocijama, lakše se opuštaju, čak toliko da su muškarci mnogo prirodniji i iskreniji. itd...
Uglavnom bude neka meza i par čaša vina pre sexa, ambijent nije bitan kod kuće ili u hotelu ...

Zaista, ako žele uživaju u svojoj pravoj izvornoj prirodnosti ...

Poslednja izmena:
Mislim da je kod zena problem sto je njihovo uputstvo za rukovanje malo komplikovanije i raznovrsnije. Muskarcima je lako. 90% stimulansa koji im je potreban nalazi se na jako ociglednom mestu. Sa druge strane medju zenama postoje mnogo vise varijacija. Vaginalna ili klitoralna stimulacija, bradavice... pa im onda treba im vise vremena da se uzbude... Potrebno malo vremena dok one same ne nauce sta im prija pa onda prodje jos malo vremena dok ne nauce svoje vrsnjake.

To je fizioloski aspekt.

Zavisi šta je nekome poenta, ako se misli na kvantitet, svakako da nisu baš, baš najbolje, ali se misli na kvalitet, mogu biti, ali i ne moraju, sve je to relativno... Da je tako svi bi jurili one od po 40... :) Znam jednu od 23 koja će da drži predavanje svakoj od 40, veruj mi. :D

Back