Najbolje filmske tuce

SAMCRO

Iskusan
Poruka
6.323
Ovde pisite o najboljim filmskim makljazama. Evo par mojih favorita:

No.1 vs. Shack - Emperor of the North
Liu Jian vs. twins - Kiss of the Dragon
Chen Zhen vs. General Fujita - Fist of Legend
Tang Lung vs. Colt - The Way of the Dragon
Lee vs. Han - Enter the Dragon
Martin Riggs vs. Mr. Joshua - Lethal Weapon
Achilles vs. Hector - Troy

Dalton vs. Jimmy ("I used to fcuk guys like you in prison", Road House)

roadhouse2.jpg

Bourne vs. Jarda (The Bourne Supremacy)

Ono sto volim kod Jarde (Marton Csokas, novozelandski glumac madjarskog porijekla), djeluje kao zesci metroseksualac (glas, posebno), u krajnjem slucaju streberski, onako zalizan sa cvikama odaje utisak programera; opet nesto prijeteci isijava iz njega: prljav, djavolski brz i okretan motherfcuker.

Moj tip borca (isto kao Bourne, sve oko sebe koristi kao oruzje), opasan kao zvecarka, iako Desh nije za baciti (pogotovo u trecem dijelu kad uradi salto da sprijeci (zglobnu) aplikaciju omote gyaku-a), ipak je Jarda mnogo interesantiji i 'drazi' kao lik.

Bourne_%26_Jarda.jpg

Ratnici podzemlja, tucu u WC-u su mukotrpno snimali nedjelju dana dok nije ispala kako treba, mada scene sa Ajaxom su najjace...

Poslednja izmena:
Da se vratim (mojim) korenima: Bad Spenser : )

Kad sam bio klinja, obozavao sam da gledam Bada Spensera u ulozi detektiva Dzeka Kostela. Davali su na TV filmove iz tog serijala a ja ih snimao na video kasete i posle ih gledao jedno milion puta, bukvalno. Jos uvek se secam naslova tih filmova, "Pokretna meta", "Ubica iz Majamija", "Kenonbol", "Crna magija"...
Eh, to su bili dani.

E ali smorim se kad se dva lika tuku po 5 ili 10 minuta, i kao izjednaceni svo vreme i sta ja znam... nego lepo kad Sigal za 10 sekundi polomi dvojicu... to je posao :D

Sigala sam ranije gotivio jer su mi uvek bile smesne scene borbe s njim, tipa sutne nekog lika u zadnjicu a ovaj odleti kao fudbalska lopta, u filmu "Bljesak smrti" ulazi u restoran i osamari recepcionara jer mu nije pozeleo dobrodoslicu. U "Otporan na metke" ubija coveka tako sto mu zabode bilijarski stap u vrat. Inovator.

Kad sam bio klinja, obozavao sam da gledam Bada Spensera u ulozi detektiva Dzeka Kostela. Davali su na TV filmove iz tog serijala a ja ih snimao na video kasete i posle ih gledao jedno milion puta, bukvalno. Jos uvek se secam naslova tih filmova, "Pokretna meta", "Ubica iz Majamija", "Kenonbol", "Crna magija"...
Eh, to su bili dani.

pa ti nisi ni gledao Bad Spensera kako treba.... ;)
pa gde ti je neizbezni Terens Hill :mrgreen:

http://www.imdb.com/title/tt0079351/

da ne postavljam sve..njegove filmove...

http://www.imdb.com/name/nm0817881/

Back