Najbolje aplikacije za Android telefone

crni djordje

Primećen član
Poruka
868
Zdravo svima!Postavio sam ovu temu pošto sam nebrojeno puta skinuo neku aplikaciju sa google play store i u trenutku mi se svidela,sav pod utiskom dam im 5 zvezdica a onda tokom korišćenja izvalim da nije ni za tri.Zbog toga ovaj post,a i služi za podelu iskustva sa Android aplikacijama.Ne morate pisati koji android imate ako nećete,to je opciono,samo podelite iskustvo sa drugim androidima i njihovim aplikacijama.Ne morate postavljati neke aplikacije ako ne želite ili ako ste ih dobili uz telefon(sistemske)Pa da počnem,ovako stvari kod mene stoje za sada:
Air Droid,Alpha Guns-Free(igra),Big Keyboard,Blic(novine),Booster+,Bubble Worlda(igra,u daljem tekstu i),Bus Rush(i),Chrome,Clean Master,Cloud Print,CM Backup,CM Launcher,CMLocker,DU Battery Saver,DU Speed Boster,Earth,Evernote,Facebook,File Manager,Forum(krstarice),Glow Hockey(i),Gmail,Google+,Hangouts,I Battery,Jewel Blast Match 3 Game(i),Jewel Mania(i),Jewels Star(i),Jungle Adventures(i),Just Shout(i),Mahjong Master(i),Mau Mau Palace(i),Messenger,Multiling Keyboard,Music Default,Music Player,Playo,Pool Live Tour(i),SD Maid,Send Anywhere,Shinobi,Soul Hunters(i),Superb Cleaner,Super Battery,Swift Key Keyboard,UC Browser,Viber,Video player 1.0.8,Video Player 1.0.6,Warship Battle(i),Wi FI Repair,Wsop i Youtube.
Želim da poseban akcenat dam na aplikacije Air Droid i Send Anywhere jer one omogućavaju bežičnu komunikaciju Androida i kompjutera(obe),a Send Anywhere omogućavaju komunikaciju i razmenu fajlova između Androida i kompjutera i Androida i Androida(bez blututa,mnogo brže.
Toliko od mene(za sad).
Hvala na utrošenom vremenu.

GNotes
Clipper+
aWallet Password
ElectroDroid
Lock Now
Silent Sleep
Note Everything
Igre na telefonu ne igram, a za razne programe koji ciste telefon, gase procese, cuvaju bateriju, mislim da su placebo programi: probao mnoge, nikad nikakvu razliku nisam primetio ili ako sam primetio bila je kratkog daha.

Zdravo svima!Postavio sam ovu temu pošto sam nebrojeno puta skinuo neku aplikaciju sa google play store i u trenutku mi se svidela,sav pod utiskom dam im 5 zvezdica a onda tokom korišćenja izvalim da nije ni za tri.Zbog toga ovaj post,a i služi za podelu iskustva sa Android aplikacijama.Ne morate pisati koji android imate ako nećete,to je opciono,samo podelite iskustvo sa drugim androidima i njihovim aplikacijama.Ne morate postavljati neke aplikacije ako ne želite ili ako ste ih dobili uz telefon(sistemske)Pa da počnem,ovako stvari kod mene stoje za sada:
Air Droid,Alpha Guns-Free(igra),Big Keyboard,Blic(novine),Booster+,Bubble Worlda(igra,u daljem tekstu i),Bus Rush(i),Chrome,Clean Master,Cloud Print,CM Backup,CM Launcher,CMLocker,DU Battery Saver,DU Speed Boster,Earth,Evernote,Facebook,File Manager,Forum(krstarice),Glow Hockey(i),Gmail,Google+,Hangouts,I Battery,Jewel Blast Match 3 Game(i),Jewel Mania(i),Jewels Star(i),Jungle Adventures(i),Just Shout(i),Mahjong Master(i),Mau Mau Palace(i),Messenger,Multiling Keyboard,Music Default,Music Player,Playo,Pool Live Tour(i),SD Maid,Send Anywhere,Shinobi,Soul Hunters(i),Superb Cleaner,Super Battery,Swift Key Keyboard,UC Browser,Viber,Video player 1.0.8,Video Player 1.0.6,Warship Battle(i),Wi FI Repair,Wsop i Youtube.
Želim da poseban akcenat dam na aplikacije Air Droid i Send Anywhere jer one omogućavaju bežičnu komunikaciju Androida i kompjutera(obe),a Send Anywhere omogućavaju komunikaciju i razmenu fajlova između Androida i kompjutera i Androida i Androida(bez blututa,mnogo brže.
Toliko od mene(za sad).
Hvala na utrošenom vremenu.

Topla preporuka za AirDroid, stv je odličan. Primetio sam da imaš Super Battery, CM i tako to. Briši te lažne čistače memorije. Verovatno znaš, da ti oni stalno nude nešto da mu dozvoliš pa će on tebi dati 200 %, ma ne 2000 % više baterije. Te aplikacije se pokreću na početku sistema, što ga usporava. Idi u podešavanja i vidi koliko ti je RAM memorije slobodno ( to je radni sto telefona ,ako ga prepuniš, telefon sporije radi) . Nisam baš mogao sve app a pročitam, ali vidim da Android koristiš kao čovek kome zaista treba mali kompjuter u džepu . Od igrica imam Chess Free, čisto kad mi je dosadno. Na fejsu sam se navukao na Yugioh bam ( kartaška igra ) pa to igram na telefonu .Jest detinjasto, ali šta ćeš ;) svi smo mi u duši deca. Ovako imam Viber i Facebook LITE ( zauzima 10 mb, dok mi je original fejs zauzimao 300 mb ! ). Što se tiče Orion, imao sam ga dok je bio besplatan. preporučio bih ti Show box ili popcorn time za potpuno besplatno gledanje filmova. Ako ti treba alat za hakovanje igrica, skini Lucky Patcher sa neta, i hakuj do mile volje :) Inače ponekad instaliram i ja brdo aplikacija, ali koji će mi. O da, Aptoid toplo preporučujem, kao Play store ili 4Shared, ima puno besplatnih app. Možeš i SnapTube ili TubeMate ako hoćeš da skidaš pesme sa yt ili nekog drugog sajta.

Back