Najbolja vlast nakon uvodjenja visestranacja (autorska tema plus anketa)

Tko je po vasem misljenju najbolja vlast nakon uvodjenja demokracije?

• Ukupno glasova
    40
Poruka
5.462
Da cujem vas stav. moj stav je jasan, gospodin Vucic je heroj i covek koji je podigao Srbiju na noge lagane.

Zoran takodje je bio izvrstan, ali je imao lose ljude oko sebe i ruke su mu bile vezane. Vucic je uvideo tu gresku i oko sebe je okupio tim vrsnih profesionalaca u svim oblastima. Rezultati se vide, Srbija dominira na svim poljima.

Da cujem vas stav. moj stav je jasan, gospodin Vucic je heroj i covek koji je podigao Srbiju na noge lagane.

Zoran takodje je bio izvrstan, ali je imao lose ljude oko sebe i ruke su mu bile vezane. Vucic je uvideo tu gresku i oko sebe je okupio tim vrsnih profesionalaca u svim oblastima. Rezultati se vide, Srbija dominira na svim poljima.
Србија још није достигла БДП из времена Тадића... :p

Pokazi link lazove! Daj link na sunce podlacu jedan!
Screenshot_20210206_131843_com.huawei.browser.jpg

Немој много да се сикираш.

Jeste podigo od mojih para a ti nista ne radis,i meni bi bio heroj

Back