Najbolja poenterska partija Nikole Jokica 60 poena na mecu protiv Minesote

Ne slažem se, danas je basket mnogo lakši, čak je bolji eurobasket od NBA. Da u eri gde nije bilo šuta za 3, gde su igrali u starkama, gde je Wiltu prosek 48,5 minuta po utakmici, nikad nije pauzirao, ne znam odakle ti to da je igrao protiv niskih igrača, prosečan centar u to vreme je bio viši i teži od današnjih centara, postigao 100 poena kad nije postojala trojka...toliko dominantan igrač nikad se posle nije pojavio, igrač zbog koga su promenili dosta pravila u NBA, danas bi mu bilo laše tri puta da igra.
Je, je. Zato Dante Exum, nakon Partizana, u Mavsima igra 19 minuta te bilježi 8 poena, 3 skoka, i 3 asistencije. Dok je u težoj Euroligi igrao 20 min i biježio 10 poena, 2 soka i 2 asistencije.To lakša NBA vrijedi za mamojebe koji trpaju 30+ jer imaju više mjesta (Luka, Giannis, Joker...). Za roleplayere bez green lighta to ne vrijedi.

Sad Michael Jordan GIF
8x? Ne znam, do kog nivoa su pali nemači pojma poput Jordana, Hakeema, LeBrona i ostalih?

b+

brt zasuo sam te argumentima i cinjenicama Wilt je bog kosarke informisi se malo ne budi uskouman
Malo sam gledao statistiku na https://www.basketball-reference.com/players/c/chambwi01.html. Generalno, većina najboljih igrača ima u prosjeku bolju statistiku po broju poena po meču u playoffu nego u regularnoj sezoni (Jokara npr ima 21.7 u reg.sezoni, 27.7 u PO, najveći skok na koji sam ja naišao), tek po neki ima možda poen ili 2 slabiji prosjek u playoffu, uglavnom zbog toga što su taj prosjek oborili lošim partijama na kraju karijere.
Od najboljih koji su ikada igrali, najveći pad (barem koji sam ja upratio, ko je dokon nek provjeri) ima upravo Wilt Chamberlain, od skoro 8 poena, sa 30.1 u reg.sezoni na 22.5 u PO. Čovjek definitivno jeste košarkaška veličina ali mislim i jedan od najvećih nabijača statistike ikada

Malo sam gledao statistiku na https://www.basketball-reference.com/players/c/chambwi01.html. Generalno, većina najboljih igrača ima u prosjeku bolju statistiku po broju poena po meču u playoffu nego u regularnoj sezoni (Jokara npr ima 21.7 u reg.sezoni, 27.7 u PO, najveći skok na koji sam ja naišao), tek po neki ima možda poen ili 2 slabiji prosjek u playoffu, uglavnom zbog toga što su taj prosjek oborili lošim partijama na kraju karijere.
Od najboljih koji su ikada igrali, najveći pad (barem koji sam ja upratio, ko je dokon nek provjeri) ima upravo Wilt Chamberlain, od skoro 8 poena, sa 30.1 u reg.sezoni na 22.5 u PO. Čovjek definitivno jeste košarkaška veličina ali mislim i jedan od najvećih nabijača statistike ikada
Definitivno. Velike skokove također imaju Jamal Murray i Jimmy Butler. U današnje vrijeme produkcija u playoffu pada foul baiterima. Npr. Embiid. Ove godine ćemo vidjeti SGA.

Ubio ih Rasel na kraju. Prvo promasio polaganje a mogao je i da zadrzi loptu do isteka vremena (14 sekundi) a odna je napravio faul pri sutu za 3 poena 0.1 sekunde do kraja.

Jokicu da je toliko stalo do love on bi imao drustvene mreze pa bi se cimao oko svog imidza, potpisivao ugovore za razne brendove itd.
Tek je skoro sa Kinezima potpisao za patike.
Nije gadljiv na pare ali cinjenica je da bezi od toga da bude zvezda, a to bi mu donelo brdo para.
Snima reklame po Americi. Kakve društvene mreže' To treba klincima koji se probijaju. Jokić je 3xMVP, FMVP, najbolji košarkaš na svijetu zadnjih 5 godina. Kakav Instagram jbt. Baš njemu treba ugovor s nekim proizvođačem parfema. Bio je pod ugovorom s Nikeom, ali mu oni nisu htjeli napraviti signature shoe. Prvi MVP nakon njih 15 bez svoje tenisice. Zto je prekinuta suradnja. Kinezi su mu napravili tenisicu koja dobro izgkleda, logo mu je vrhunski, uzet će pare....Pojavljivanje u podcastima ne donosi pare.

Snima reklame po Americi. Kakve društvene mreže' To treba klincima koji se probijaju. Jokić je 3xMVP, FMVP, najbolji košarkaš na svijetu zadnjih 5 godina. Kakav Instagram jbt. Baš njemu treba ugovor s nekim proizvođačem parfema. Bio je pod ugovorom s Nikeom, ali mu oni nisu htjeli napraviti signature shoe. Prvi MVP nakon njih 15 bez svoje tenisice. Zto je prekinuta suradnja. Kinezi su mu napravili tenisicu koja dobro izgkleda, logo mu je vrhunski, uzet će pare....Pojavljivanje u podcastima ne donosi pare.
Btw, Nike mu nije napravip signature shoe is jednostavnog razloga što centri ne prodaju tenisice. Nike radi tenisice bekovima i krilima. Wemby je iznimka, ali Wemby je netko tko nije centar, on je samo visok.

Back