Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Hmm, onda je to bash jadno...MinM_4Life:Meni je najbolja drugarica ponekad i najgora... al stvarno... eh, nek ovo shvati ko kako zeli!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, onda je to bash jadno...MinM_4Life:Meni je najbolja drugarica ponekad i najgora... al stvarno... eh, nek ovo shvati ko kako zeli!![]()
MinM_4Life:Meni je najbolja drugarica ponekad i najgora... al stvarno... eh, nek ovo shvati ko kako zeli!![]()
Alexandra9:prosto... onda ti nije drugarica... :wink:
Da, momci mogu da budu mnogo bolji prijatelji nego devojke, barem je takva situacija u mom RL... Mozda se to promeni, mozda ne... ali...
radije ostajem pri onome: ,prijateljstvo ne zavisi od pola'... :wink:
laura87:Alexandra9:prosto... onda ti nije drugarica... :wink:
Da, momci mogu da budu mnogo bolji prijatelji nego devojke, barem je takva situacija u mom RL... Mozda se to promeni, mozda ne... ali...
Slazem se,momci su cesce neuporedivo bolji drugovi...pod uslovom da se ne zaljubite jedno u drugo.Tako da je resenje-gej prijatelj!
tanja_cudo:laura87:Alexandra9:prosto... onda ti nije drugarica... :wink:
Slazem se,momci su cesce neuporedivo bolji drugovi...pod uslovom da se ne zaljubite jedno u drugo.Tako da je resenje-gej prijatelj!
ja sam shvatila da ti devojka nikada nece biti pravi prijatelj jer ce ti svaka zabiti noz u ledja zbog nekog tipa, a jedini nacin da imas najboljeg druga je da odrastete zajedno i da budete kao brat i sestra jer uglavnom prijateljstvo predje u nesto vise.... E SAD TI VIDI DA LI MOZES DA IMAS PRIJATELJA UOPSTE????? koji bedak covece![]()