NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA PO VAMA JE.......

Tachka:
rhcp su do jaja ali cemu ovoliko komercijalizovanje u posl.par godina? ranije su bas bili ono bas do jaja... recimo pesma Give it away.... tako mi zvoni mob... : )

Ne slazem se da su se iskomercijalizovali, vec su sazreli! I sam Anthony kaze to, kao i da nema vise potrebu da se krije iza maske seksualne masine, da je i on covek, da ima osecanja i da mu je sada lepse da ih iskazuje na ovaj nacin! Pa mislim zar ocekujes da oni u u ovim godinama pevaju "Party on your pussy" i da izlaze na scenu u carapama? :lol: Ostali su oni i dalje onako ludi i dalje skacu kao blesavi po sceni i MNOGI mladi mogu da im pozavide na kondiciji (i na Anthonyjevom izgledu!!! :lol: )

*RHCP 4ever*:
Ne slazem se da su se iskomercijalizovali, vec su sazreli! I sam Anthony kaze to, kao i da nema vise potrebu da se krije iza maske seksualne masine, da je i on covek, da ima osecanja i da mu je sada lepse da ih iskazuje na ovaj nacin! Pa mislim zar ocekujes da oni u u ovim godinama pevaju "Party on your pussy" i da izlaze na scenu u carapama? :lol: Ostali su oni i dalje onako ludi i dalje skacu kao blesavi po sceni i MNOGI mladi mogu da im pozavide na kondiciji (i na Anthonyjevom izgledu!!! :lol: )

sto se tice izgleda,da...
a meni se mnogo svidja u Warped
tako je sladak sa onim repicima...

Ma sladak je on svakako! Meni je on najlepse stvorenje u univerzumu, IKADA!!! Postavila bih neke slike, ali 'ajde da ne spamujem sad!!! Idi na temu "10 najlepsih muskaraca u istoriji muzike", tamo sam postavljala njegove slike (imam ih oko 4000 :lol: ) ili na temu "Postavite svoju omiljenu sliku" ili tako nesto, ne znam tacno naziv teme! Anthony je meni SAVRSEN!!!! :lol:

najjachi su ubedljivo

systemofadownposterc10278362iz3.jpg

Back