''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
e... tako je drugarice i drugovi! cujete sta covek kaze![]()
jesu
![]()
hihihi ( ijooj kako mi je dosadnooooo)
Da li ti je ona gitara na avataru Gretsch?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e... tako je drugarice i drugovi! cujete sta covek kaze![]()
jesu
![]()
hihihi ( ijooj kako mi je dosadnooooo)
maybe.....![]()
Kako možda?hahah da li ti uopšte znaš šta ti je na avataru...![]()
Kako možda?hahah da li ti uopšte znaš šta ti je na avataru...![]()
jel ti vidis da turpijam nokte!!!!!!znaci, ono, jeste![]()
![]()
![]()
hihihi
![]()
al.... pazi ... meni ovo lici na Gipson e355 zbog ovog dela na kom je potpis... al mozda je i gretsch ... nisam bas zagledala u naziv slike .. bilo mi je bitno da izgleda dobro i da ima njegov potpis![]()
![]()
opste je poznato da sam nepismena i da u brzini kucanja nevodim racuna o pravopisu ( a ni u sporini)
da li ti ja licim na osobu kojoj je bitno da li je 335 ili 355??? i da li je e ili es?![]()
nikad mi nije bilo bitno koji je model.... bitno mi je kako zvuci... i da je lepo na oko(seljanka, al j.b.g.)
kako si majke ti video da li je ovo tanje ili ne?
pa angus ima natprirodne moci.
nego kako je prijemni prosao?
Svaka grupa koja svira ono što se ne može razumeti...
Tipa Canibal Corpse...
Uopšte ne volim metal...Pogotovu ovu sortu![]()
opste je poznato da sam nepismena i da u brzini kucanja nevodim racuna o pravopisu ( a ni u sporini)
da li ti ja licim na osobu kojoj je bitno da li je 335 ili 355??? i da li je e ili es?![]()
nikad mi nije bilo bitno koji je model.... bitno mi je kako zvuci... i da je lepo na oko(seljanka, al j.b.g.)
kako si majke ti video da li je ovo tanje ili ne?
prosao fantasticno... upisala sam, i to sam jos upala na budzet!![]()
Tipa Canibal Corpse...
Uopšte ne volim metal...Pogotovu ovu sortu![]()
Evo sedim ispred kompijutera i krstim se.
Ja sam mislila da postujem na temu Najgora grupa svih vremena...
Izvinjavam se na deranžiranju![]()
Ok, poštujem ja to, ali tema je...Dobro, tu sam se ja sj.ebala jer sam mislila da odgovaram na temu Najgora grupa svih vremena po vama...nisu ni baha razumeli 200 godina... tako da je argumenat veri lauzi one...
a by the way, dobar drugar, slusa bas kanibal korps, ja njih ne kapiram, al njega kapiram i on ih kapira... tako da o5 nemozes reci to...
Ok, poštujem ja to, ali tema je...Dobro, tu sam se ja sj.ebala jer sam mislila da odgovaram na temu Najgora grupa svih vremena po vama...
E, ovaj podvučeni deo je bitan jer ja iznosim svoje mišljenje, a ono je da ja ne volim taj pravac u muzici i da meni nije jasan.
Eto, ti ne voliš bluz, a ja ne mogu da živim bez njega.
I ne držim ti predavanje, niti te ubeđujem zašto je bluz dobar i zašto bi svi trebali da ga slušaju.
Jer razumem da nemaju svi (tako dobar) ukus kao ja...
Eto, ti ne voliš bluz, a ja ne mogu da živim bez njega.
I ne držim ti predavanje, niti te ubeđujem zašto je bluz dobar i zašto bi svi trebali da ga slušaju.
niti ja tebe ubedjujem da je metal dobar, samo kazem da nemozes tek tako da kazes "muzika koju ne razumem nije dobra muzika"... samo sam to pokusao da istaknem, a to je pisalo u postu...
i ko kaze da ja nevolim bluz?
mozda ga nevolim, al to je ono sto izlazi kad se u'fatim gitare...
niti ja tebe ubedjujem da je metal dobar, samo kazem da nemozes tek tako da kazes "muzika koju ne razumem nije dobra muzika"... samo sam to pokusao da istaknem, a to je pisalo u postu...
i ko kaze da ja nevolim bluz?
mozda ga nevolim, al to je ono sto izlazi kad se u'fatim gitare...