aleksandrica_k
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
NaravnoPa i bolje je što slušaš EKV,a ne Van Gogh.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoPa i bolje je što slušaš EKV,a ne Van Gogh.
Naravno![]()
Oni nemaju veze sa muzikom,znaš li ti šta su EKV za njih...To i ja sad kazem...al' pre su mi bili ok, ma kad sam bila balavicapar dobrih pesama i to je to...
]Abba, ac/dc[/B], van gogh![]()
Ti slusas covece AC/DC i abbu,a istovremeno sve zajebes sa ovim Van Gogh-om...![]()
Abba je dobra pop grupa( znam samo par njihovih pesama i nisu lose) , ac/dc in my heart, a van gogh je nasa najbolja rok grupa
Za AC/DC i Abbu se slažem,AC/DC je najbolja grupa svih vremena,a Abba je najbolja pop grupa,a Van Gogh je ***** od muzike,i oni nisu uopste najbolja rok grupa u srbiji,oni su ***** od ovce,najbolja rok grupa u Srbiji je Smak,ili EKV...
Za AC/DC i Abbu se slažem,AC/DC je najbolja grupa svih vremena,a Abba je najbolja pop grupa,a Van Gogh je ***** od muzike,i oni nisu uopste najbolja rok grupa u srbiji,oni su ***** od ovce,najbolja rok grupa u Srbiji je Smak,ili EKV...
Dobro je, slozili smo se za abbu i ac/dc
Nista drugo i ne ocekujem od nekog od nekog ima nick Angus Young.![]()
Nista drugo i ne ocekujem od nekog od nekog ima nick Angus Young.![]()
Nije los Angus.Ne slazemo se u dosta stvari, ali je bolji od mnogih ovde na forumu sto se tice poznavanja muzike.Nista drugo i ne ocekujem od nekog od nekog ima nick Angus Young.![]()
Što bi CYBERVRAC rekao,da nisi i ti mozda neki Geynachov poklonik?![]()
Nije los Angus.Ne slazemo se u dosta stvari, ali je bolji od mnogih ovde na forumu sto se tice poznavanja muzike.
Tu se slazem.
smara covek sa nabijanjem ac/dc -a ..
Ma znam, ali razumite coveka ipak mu je to omiljena grupa.