NAJBOLJA GRUPA SVIH VREMENA PO VAMA JE.......

Niko me ne odusevljava kao Queen, savrsena muzika i savrsen pevac:rumenko:. Slicno vazi i za grupu Doors i za njihovog pevaca:rumenko:. Pink Floyd, matematicari u muzici, super su ali nesto me vise vuce prethodnim grupama. Kao klinkica od 8 godina sam zavolela Gunse i obozavam ih do danas, oni imaju poseban status u mojoj glavi...kada pomislim na baladu meni prvo padne na pamet Don't cry:zaljubljena:

od domacih bih izdvojio riblju corbu a od stranih stvarno ima dosta odlicnih bendova,sve je stvar ukusa kao sto je vec napisano 34231543425345 puta,QUEEN na prvom mestu glas fredija je neprevazidjen,ostale grupe koje cenim su pink floyd,led zeppelin,beatles,rolling stones,dire straits,black sabbath,eagles,journey,doors,u2,coldplay,scorpions,kiss,kridensi,zz top,the who i jos mnogi drugi, sve su to bendovi cije ce se pesme uvek slusati i prepoznavati na radio stanicama ali s postovanjem prema ostalima meni je queen savrsen,imaju i balade i rokacine i opere i pop pesme,najtalentovaniji su po meni!!! :))))))) nov sam pa sam se raspisao :D

Back