alexn96
Domaćin
- Poruka
- 4.239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste al' to dosta ljudi vec zna, a ovo gore nije bas toliko poznata kompozicija i film pa rekoh haj da podelim.Enio Moricone il buono, il brutto il cattivo ne postoji bolja filmska muzika.
Naravno.
Takodje i ovo je vrh.
western spageti mi je super a sto se tice original Terminatora fascinantan film, muzika sve....Jeste al' to dosta ljudi vec zna, a ovo gore nije bas toliko poznata kompozicija i film pa rekoh haj da podelim.
Naravno.
Ovaj gore sto sam podelio nije bas klasican spageti vestern ali definitivno jedan od najboljih koje sam pogledao u poslednje vreme. Evo ti jos jedna od Morikonea ako volis njegove kompozicije za vesterne. I ova je manje poznata kao i film, a odlicna je.western spageti mi je super a sto se tice original Terminatora fascinantan film, muzika sve....
Super je Morikone, cuo sam vise njegovih kompozicija.Ovaj gore sto sam podelio nije bas klasican spageti vestern ali definitivno jedan od najboljih koje sam pogledao u poslednje vreme. Evo ti jos jedna od Morikonea ako volis njegove kompozicije za vesterne. I ova je manje poznata kao i film, a odlicna je.