gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Honduras, ovi na yt spominju neku seriju Peaky Blinders. Jesi li gledala?
Gledala sam bukvalno samo prvih 5 minuta. Spektakularan početak! Ali sad nemam vremena da se ponorim u seriju, ostavila sam za kasnije... vidim da je ljudi baš hvale...
Vidi stvarno, u trejleru za seriju ista muzika, hah, mora da je prodao na 3 mesta, jer ta tema Martha's Dream koju sam postovala jeste iz filma Proposition, (Marta je žena tog poručnika u filmu)...
Možda je ta saradnja sa Vorenom Elisom nešto što su uradili kao muzičari, pa posle prodali za film i seriju? Ne znam, meni se činilo da je u pitanju originalna muzika za film...
.Ne vredi, našao sam je na Popcorn time. Ne gine mi petodnevni maraton sa 3-4 sata spavanja.
Javi kakva je!
), no, mozda se javi jos neko ko je seriju gledao i potvrdi ovo sto rekoh. Ili ne (as the case may be)... 
) pa donesite svoj sud.

Glint navukao sam se vec posle prve ( pilot ) epizode, mada ne znam da li BBC ima uopste pilot ep. kao sto rade ameri. Svidja mi se sve, muzika*, scenografija, karakteri, fotografija itd.
Honduras, neces verovati, ali Kejv *je prodao muziku ovoj seriji ne samo iz Proposition, vec i iz Kukavičjeg ubistva Džesi Džejmsa... ne mogu da verujem da nije mogao da napravi originalnu muziku, već rasprodaje staru.

je pomenuti drugi album filmskih obrada, naziva `Director`s cut`.... full album je ovde: