Najbolja filmska muzika

• Začetnik teme Začetnik teme dauphin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rabbi Marshak: When the truth is found. To be lies.
[the rabbi clears his throat]
Rabbi Marshak: And all the hope. Within you dies. Then what?
[the rabbi clears his throat again]
Rabbi Marshak: Grace Slick. Marty Balin. Paul Kanta. Jorma...
Danny Gopnik: Kaukonen.
Rabbi Marshak: ...something. These are the membas of the Airplane. Interesting. Here.
[He gives Danny back his radio]
Rabbi Marshak: Be a good boy.

(A Serious Man)

:lol:

...ovde ova pevacica Jefferson-a je vec pocela,kako je ona mala izvalila,da razvija Selin Dion vilicu ...na onom klipu White Rabbit-a je prelepa,potpuno te hipnotise pogledom i osmehom,a i tada je furala frizuru i odecu kao neke remnante bitnik kulture,San Trope look ...ovde je vec sva u hippie fazonu ...goddamn hippies :)...

...treba da izmislimo neke pilule protiv starenja ili makar protiv delovanja slobodnih radikala :idea:...kad vec ne mozemo time maschine...

Da zaokruzim ovaj ciklus sa bracom Kostic i njihovom genijalnom harmonika&drombulje intermeco epizodstinom.
Ovo bi mi se u osnovnoj ucilo umjesto vecine onih okultnih,ezotericnih,hiperobolizovanih,gradacijskih,sword&sorcery elegija,bugarstica i ostalih gluposti.
"Svaba jase,svaba jase..."
Da me neko ne shvati ima tu buljuk dobrih stvari,vazda sam lamentira' o tome kako bi te pjesme bilo dobro uraditi u nekom punk,heavy metal fazonu.
Pogle' te samo Ramba i Popa Mila

Poslednja izmena:
...i dan danas ne znam sta znaci izraz tuka ...a Sonja Savic ovako zapakovana izgleda ko oni smutljivci iz crtanog Guliver medju Liliputancima ...

evo ih na 7:20 klipa-

To je obicno gluperda,koja ne kapira nista.
Koristi se u sledecem obliku:
"E tuko jedna".
"Koja si ti tuka".
E sad,mozda se u drugacijem kontekstu koristi u nekim drugim vukojebinama.
Tatic jes' bona malo licio na Stone-a,al sad izgleda kao iskilavljena i alkoholicarska verzija John Goodman-a.
Al' Josif je jedinstvena glumacka pojava,"glas natopljen u ovom slucaju rakijom i salitrom,pregazen bagerom i oduvan kosavom".
Helter Skelter
Cica se i dalje ne da.

@
Honduras,nice.
Odlican izbor.
Bullit,Shaft,The Proposition i legenda Simjanovic.

Poslednja izmena:
To je obicno gluperda,koja ne kapira nista.
Koristi se u sledecem obliku:
"E tuko jedna".
"Koja si ti tuka".
E sad,mozda se u drugacijem kontekstu koristi u nekim drugim vukojebinama.
Tatic jes' bona malo licio na Stone-a,al sad izgleda kao iskilavljena i alkoholicarska verzija John Goodman-a.
Al' Josif je jedinstvena glumacka pojava,"glas natopljen u ovom slucaju rakijom i salitrom,pregazen bagerom i oduvan kosavom".Avatar:cool:
Helter Skelter
Cica se i dalje ne da.

@
Honduras,nice.
Odlican izbor.
Bullit,Shaft,The Proposition i legenda Simjanovic.

:D:lol::zcepanje::rotf::super::worth::worth::worth:

Back