DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
Dakle, Requiem for a dream, ..
Slazem se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle, Requiem for a dream, ..
Lusy idi na muziku download..nordic warrior ce ti naci 100%
Muzika iz filma "Pearl Harbor", od Hansa Zimmer-a, mislim da se numera zove "Tennessee" ; muzika iz filma "Gladiator", takođe od Hansa Zimmer-a. Mislim da je Hans Zimmer najbolji filmski kompozitor današnjice, odmah iza legendarnog Ennia Moriconea.
Muzika iz filma "Pearl Harbor", od Hansa Zimmer-a, mislim da se numera zove "Tennessee" ; muzika iz filma "Gladiator", takođe od Hansa Zimmer-a. Mislim da je Hans Zimmer najbolji filmski kompozitor današnjice, odmah iza legendarnog Ennia Moriconea.
Muzika iz Lord of the rings.
p adefinitvno muzika iz Titanika ali i iz jedno filma koji je snimljen 1968 god, gde glavne uloge tumace Dastin Hofman i En Bekfort, to je Film DIPLOMAC... Izvodjači Simon and Gurfunkl pesme: Mrs Robinson i Sound of silence
U pravu si muzika iz filma Diplomac je najbolja filmska muzika svih vremena.
Tek posle nje je dobar los zao i Roki:wink:![]()
meni se jako svidja pesma iz filma LAJANJE NA ZVEZDE,ona zadnja,kada su oni na maturi,ali ne znam ni kako se zove ni ko je izvodjac..
Ako neko zna,neka se javi,HITNO JE!!!!