Najbolja domaća čokolada

limunada

Buduća legenda
Poruka
38.335
Kao ljubitelj slatkiša,naročito čokolade,primjećujem da više skoro da i nema dobre domaće čokolade.A da skoro nikako nema čokolade sa krupnim lješnikom.Kao da su je prestali proizvoditi.
"Najljepše želje"su se totalno pokvarile,a "Galeb"je kao guma.Takođe su razočarenje i "Banatove",možda i najlošije od svih.
Ne kažem da sad treba biti kvalitet švajcarskih čokolada,ali bar nekadašnji kvalitet da je ostao.
Mora da je kakao poskupio.🙂

Poslednja izmena:
Kao ljubitelj slatkiša,naročito čokolade,primjećujem da više skoro da i nema dobre domaće čokolade.A da skoro nikako nema čokolade sa krupnim lješnikom.Kao da su je ptrstali proizvoditi.
"Najljepše želje"su se totalno pokvarile,a "Galeb"je kao guma.Takođe su razočarenje i "Banatove",možda i najlošije od svih.
Ne kažem da sad treba biti kvalitet švajcarskih čokolada,ali bar nekadašnji kvalitet da je ostao.
Ima još dobrih. Samo ih nema svugdje i poskupe su. Ima jedna fabrika kod NS. Fine su im čokolade. U zanimljivim pakovanjima.

Jao, ne znam ko je proizvodi, ali u jednom prodajnom lancu kupujem izuzetno jefitinu čokoladu ''Finesse'', ima plavi omot... ne bi me čudilo da ima nešto sa Krašom, za goste i to... i (ja nisam fan čokolade, retko kad uživam, samo serviram) nema ko je nije pohvalio, svi su poludeli za njom kod mene, a ja kao: ''Ma ne znam, kupila usput, ne sećam se!''
Baš je onako u rangu sa inostranim čokoladama, švajcarkama i sl.;

Kao ljubitelj slatkiša,naročito čokolade,primjećujem da više skoro da i nema dobre domaće čokolade.A da skoro nikako nema čokolade sa krupnim lješnikom.Kao da su je prestali proizvoditi.
Najlepse zelje,klasicne,bez ikakvih dodataka,su bile najbolje,ali su ih iskvarili.

Kupiš zato u Lidl-u, sve su dobre!Slatkiši su im fenomenalni.

Nije.🙂
Danas sam procitala tu vijest.Ali blizu je,na nekih 40 km.Mozda i odem po cokoladu.😁
Kupi ove, ako nađeš. Odlično je!Unutra su ovakve, sa rolovanom lešnik čokoladom. Nisu ni skupe!Nabodeš ih odozgo uz voćnu salatu ili sladoled, idu super.
IMG_20210616_133750.jpg

IMG_20210616_133408.jpg

Poslednja izmena:

Back