DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
jedno od mnogo zala...valjda se kaže zala...koje je snašlo Srbiju poslednjih tri decenija
da je ovo država ona bi odavno bila u zatvoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знаш, ја сам другачијег мишљења.jedno od mnogo zala...valjda se kaže zala...koje je snašlo Srbiju poslednjih tri decenija
kazu smuvala ga lako..........ona s potpetice meni pase mada joj arkan bese niskim
Таб ме је ограничио на само девет опција, што је у случају Цеце смешна бројка.Mada i onaj iz 2006. je jak.. Kao i raniji iz 90ih... Ma nema sta, to je Ceca brate, niko nikad nece imati toliko hitova
Ebeš Cecu (iz mojih usta u Božije uši, znamОво је тема посвећена Светлани ''Цеци'' Ражњатовић, Српској мајци, Краљици народњака, бившој председници ФК Обилић, титуле бих могао набрајати до сутра, односно њеним песмама и уметничким вредностима тих песама.
Гледао сам пар епизода оне серије Комшије и ту је Миле Поштар рецитовао песме Мирослава Илића, које су звучале веома поетично и лепо када их је интерпретирао на тај начин.
Сада питање за вас: Који текст Цециних песама је најпоетичнији и има највише уметничке вредности?
Списак је стварно предуг, Хероина је издвојила неки њен топ избор, па ћемо то искористити као костур.
Ако смо нешто пропустили, сугеришите, додајте, одузимајте.
Мој фаворит је Кукавица.