Најбоља Цецина песма посматрано са аспекта уметничке поезије

Која Цецина песма је најпоетичнија?

• Ukupno glasova
    24
Poruka
18.999
Ово је тема посвећена Светлани ''Цеци'' Ражњатовић, Српској мајци, Краљици народњака, бившој председници ФК Обилић, титуле бих могао набрајати до сутра, односно њеним песмама и уметничким вредностима тих песама.

Гледао сам пар епизода оне серије Комшије и ту је Миле Поштар рецитовао песме Мирослава Илића, које су звучале веома поетично и лепо када их је интерпретирао на тај начин.

Сада питање за вас: Који текст Цециних песама је најпоетичнији и има највише уметничке вредности?

Списак је стварно предуг, Хероина је издвојила неки њен топ избор, па ћемо то искористити као костур.

Ако смо нешто пропустили, сугеришите, додајте, одузимајте.

Мој фаворит је Кукавица.

Ово је тема посвећена Светлани ''Цеци'' Ражњатовић, Српској мајци, Краљици народњака, бившој председници ФК Обилић, титуле бих могао набрајати до сутра, односно њеним песмама и уметничким вредностима тих песама.

Гледао сам пар епизода оне серије Комшије и ту је Миле Поштар рецитовао песме Мирослава Илића, које су звучале веома поетично и лепо када их је интерпретирао на тај начин.

Сада питање за вас: Који текст Цециних песама је најпоетичнији и има највише уметничке вредности?

Списак је стварно предуг, Хероина је издвојила неки њен топ избор, па ћемо то искористити као костур.

Ако смо нешто пропустили, сугеришите, додајте, одузимајте.

Мој фаворит је Кукавица.

Ne mogu da glasam.Nema opcija-nijedna! Samo zbog forumskog cvetića, ne'k bude "cvetak zanovetak".

Ne mogu da glasam.Nema opcija-nijedna! Samo zbog forumskog cvetića, ne'k bude "cvetak zanovetak".
Хало, хало, у оваквим анкетама немогуће је постојање опције ''ниједно од наведеног''!!!11

što je ceca voljena kod krajišnika, baš ceca

ne znam detaljno njene pesme a neke jesu i odbojne
dobro svi volimo cecu
gomilu toga ne znam, al sam gledala na zvezdama granda kako je osećajno pevaju

njoj valjda m. tucaković napisala dosta pesama, ona je valjda glavna faca za estradu i možda je se i plaše

Ето @хероина, мислим да сам те испоштовао на крају.

Сада морам да палим, већ касним дебело.

Ако не стигнем вечерас, читамо се сутра да сумирамо утиске и видимо која песма води у трци.

Ето @хероина, мислим да сам те испоштовао на крају.

Сада морам да палим, већ касним дебело.

Ако не стигнем вечерас, читамо се сутра да сумирамо утиске и видимо која песма води у трци.
nikada više neću sumnjati u tebe!
neka ti se posreći šta god da radiš večeras!

ja sam tad prestala da gledam zvezde granda
jbt kako jedno takvo prasence da pobedi
nikada to nisam mogla da im oprostim

meni bile žene tad zanimljivije a uglavnom su muški prošli, valjda što žene glasaju
njega su hvalili da peva a valjda je bio i nešto mlađi od drugih

Back