Najbezdušnije filmske scene

ex,bezrazlozno si surov, jer je teze prezivjet' sankcije i sva sranja 90ih nego cehe. trast mi on dis, aj nou d pipl .

jesma li bezdusna ako sam se iskidala od smijeha na kraj filma?

Tema je otisla po kur*u u ranoj fazi razvoja ...

Ja pitam sve vas ,da li je sada bolje nego 90-ih ?!

Svako pojavljivanje Dragana Markovica Palme je najbezdusnija moguca scena ...kakvu nijedan film ne moze da docara :P !

Casualties of War - grupa americkih vojnika resi da povede sa sobom jednu devojku iz vijetnamskog sela. Jedan od njih je prebaci preko ramena i svi krecu u dzunglu, dok za njima idu mestani sela i placu, nemocni da bilo sta ucine. Tuga.

Apocalyto nudi niz ovakvih scena ...ali ona kada Jaguar Paw posmatra kako mu onaj dusmanin likvidira oca ( njegovom krivicom ) je dominantna !!!

Poslednja izmena:
Casualties of War - grupa americkih vojnika resi da povede sa sobom jednu devojku iz vijetnamskog sela. Jedan od njih je prebaci preko ramena i svi krecu u dzunglu, dok za njima idu mestani sela i placu, nemocni da bilo sta ucine. Tuga.

Na isti način je strašna scena iz filma Smaragdna šuma, kad pohvataju one lepe devojke iz sela u prašumi i odvuku ih u javnu kuću.

Poslednja izmena:
E ima jedna scena iz dokumentarnog filma, mada je pomenuta samo narativno. Vojvoda Sinđelić je na sastanku pred jedan okršaj sa Turcima pitao ko nije spreman da gine za slobodu. Javio se jedan nesrećnik, pa su ga živog zatrpali u jamu. Eh, šta bi na to rekao human Rights Watch i dobitnici nobelove nagrade za mir EU i Obama.

A i scena iz odličnog filma Mientras Duermes kad se bolesni portir naslađuje time što ona nesrećna žena, kojoj je upropsatio život nosi njegovo dete...

Poslednja izmena:
Apocalyto nudi niz ovakvih scena ...ali ona kada Jaguar Paw posmatra kako mu onaj dusmanin likvidira oca ( njegovom krivicom ) je dominantna !!!

Na isti način je strašna scena iz filma Smaragdna šuma, kad pohvataju one lepe devojke iz sela u prašumi i odvuku ih u javnu kuću.

A tek The Mission... kad dodju Spanci i pocnu da vrse genocid nad onim nesretnim indijancima cije strele deluju tako slabasno. Cak ni pokajnik De Niro ne uspeva u svom naumu vec pada pokosen spanskim kursumom. A jadni indijanci ceo film samo igrali i pevali.

Back