Najavljeno otvaranje nezavršene autobuske stanice

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bilo juce cini mi se u beogradskoj hronici gde jedan od sluzbenika BAS-a kaze da tesko da ce to biti prvog aprila
jer se nista ne radi..i nista nije zavrseno..pri tom isao je snimak kako jedan bager kopa neku rupu i tu su tri radnika
jel se sećate onog snimka od pre par godina sa grtalicom za sneg koja kruži oko fontane na slaviji i upada više puta u kadar dok neko iz gradskog vrha prosipa pamet u hronici :lol:

nađoh....

Poslednja izmena:
..juce sam prošla pored mesta gde treba da bude autobuska stanica..nigde nikog..sve stoji

Jos verujes u deda mraza :eek: ... nece ta stanica pre 2023. biti u funkciji vo sad da se kladimo
u podnosljivih 20e ... ozbiljan sam mislim jun za par dana realno ko je video majstore na +35 da rade ?
na asfaltiranoj poljani tek ... UZAS e to je ta stanica

Da ne bude samo kao u NS cuvena Majina stanica, glavna izgradjena, otvorena a i dalje sve ide iz bul.Jase Tomica ...

ne bi trebalo tako da bude jer je autobuska stanica vazna za jedan grad kao sto je i železniocka
samo kod nas Beograd nema adekvatnu autobusku i železnicju stanicu mada sta ce železnicka stani
kada železnicki saobracaj koristi mali broj ljudi ..svuda se u svetu stimulise taj vid saobracaja i prevoza putnika
prva lepa vest i nada je ovaj novi voz do Novog Sada..da je sreca pa da su tako povezani svi veci i znacajniji gradovi Srbije

Nije im hitno sve dok mogu da iskorišćavaju ono oko Savskog trga

Najveca tuga koja mi obuzima srce je da kada dolaze npr bosanci u Beograd ili idu u "Galeriju" u soping ili po Promenadi da setaju i gledaju Beograd na H2O ... eeeeeeej od svega sto Beograd nudi ides da gledas pomodarstvo, urbanisticko silovanje Savskog venca i naravno soping jer
kako ziveti bez sopinga...
Ludim sto po seknd hend radnjama cesto nema moj broj za pojedine stvari :D
Obucu ne bih nikada kupio u SH ali sve ostalo da...hebene krpe za napaljene glave :(

Najveca tuga koja mi obuzima srce je da kada dolaze npr bosanci u Beograd ili idu u "Galeriju" u soping ili po Promenadi da setaju i gledaju Beograd na H2O ... eeeeeeej od svega sto Beograd nudi ides da gledas pomodarstvo, urbanisticko silovanje Savskog venca i naravno soping jer
kako ziveti bez sopinga...
Ludim sto po seknd hend radnjama cesto nema moj broj za pojedine stvari :D
Obucu ne bih nikada kupio u SH ali sve ostalo da...hebene krpe za napaljene glave :(
Ми смо њима "Америка".

Back