Naj SCG frajeri

• Začetnik teme Začetnik teme cucla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
немогуће да бришете постове крајње уљудне који никог не вређају...сад што вама нису по вољи...шта да се ради...нисмо сви исти....толеранција....

por1b.jpg
zabava_djordje_kortina.jpg
kultura1_2.jpg
01DANILOVIC4_PEDJA.jpg
4261-1-3.jpg

Ehhhh ti kosarkasi...da, dobar je i Danilovic skrozI.I Sale je super,ali Kotur...srce slatko! Cesto ga srecem po kraju, ovako na tv-u ga nikad ne bih zamjetila, ali uzivo - bomba! Evo jedne fotke, mada su mu ovde shishkice ispale bezveze, hehe...Ustvari, evo par fotkica! ;)
Koturovic.jpg

BAU.jpg
koturovic.jpe

živa istina :)
evo recimo da sam ja muško ja se za sobom nikada ne bih okrenula a kamoli poželela nešto više...
i... još uvek se pitam i čudim ovom mom mužu ... jel slep... jel šta mu je...

mojne slucajno to da mu kazes u nastupu strasti ili lude zenske potrebe za iskrenoscu.nego se smeskaj sestro i uzivaj.
ja ne odustajem od Vasila.andjeo,zivi andjeo.i zena mu je andjeo i ono detence.obuzme me sreca kad vidim tu objedinjenu lepotu.e znate ko je meni ultra drag i sladak medved jedan Mane Šakic, sin Olivere Katarine.

hahahaha...strujka, bravo!
:lol:
ma ja rekla
kaže on da me voli, ja njemu - ti su lud :idea:
a on na to "ma znam da jesam, bio sam i pre nego što sam te zavoleo " :P :P :P

ej, onaj iz Delte se zove Ratko Živković, pa ako mu neko nađe fotku....mislim, ja mogu da prebacim glas sa dikt. u wav format :D Lik je kao ilustracija za rubriku Cosmo Biz :D

Back