Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nije tacno... bas se trudim da budem objektivan ali covece... od mogucnosti glasa, preko boje... strasno...
mislim nije to toliko strasno, ali nije ni prineti ostaloj pomenutoj gospodi...
ovde to izgleda kao ona fora, "pronadjite uljeza na listi"...
on je smesan...
Ajde sad boja glasa ,stil pevanja , i sl. je stvar ukusa,....ali glasovne mogucnosti?
Pa pogledaj koliki raspon glasa on ima?
Koliko on u stvari ima dubok glas,al' brate kad ga digne do maximuma,kao npr. u pesmi Rocket Queen....ne znam,meni on odgovara...mozda nema tehniku kao Coverdale ... ali ipak.....
ali Phil Anselmo u pesmi Shattered, art of shredding... kako lik peva ..... A njegove glasovne mogucnosti??? Samo mnogo je propao od **** , droge... Ne moze vise on da peva.... Tako.
a i mislim da nije tacno to da mu glas otkine posle nekoliko pesama....desava se sigurno,al' ne uvek...ja imam koncert u tokiju,otpevao ga je svaka cast,a pretrcao je nisam mogao da izbrojim....
Je l' ima neko iz NS da je bio na gradilistu kad je bio tribute gunsima?
Kako je pevao gari :shock:
Ja i dalje ne mogu da verujem....Axl bi se ******* kad bi cuo....dva sata su svirali,svaku pesmu je otpevao original kao u studijskoj verziji...jedna od najboljih svirki na kojoj sam ja ikada bio.....moizda i najbolja...