NAJ rock pevac ikada po vama je ......

Arnold_Layne:
bez problema. već zamišljam njegov glas uz ''working from 7...'' ne bi to zvučalo isto, ali isto tako ne bi zvučio isto ni Mama deo u rapsodiji otpevan od strane Plenta.
veruj mi, kad je mogao Barcelonu opušteno bi mogao since...

pa ove pesme plant je pevao bez i po muke 8-) ali ok , sta mislis kako bi brka pevao samo pocetak immigrant song ili the wanton song , to je vec mala umetnost koja se vrlo tesko moze ponoviti :grin:

Ма какав брка, Бон Скот би га појео за вечеру.
Знам, Брка би тражио да га поје_е и то би стојички поднео али му то ни даље не би много помогло.
С тим да би га Бон Скот прегазио као први меле.

Arnold_Layne:
nemam nameru da raspravljam sad 100 godina, ali jedan je brka...

A kako bi zvučalo ''Robert Plant & Montserrat Caballe'' - Barcelona
k'o vatrogasna sirena. uostalom, što nisu njega izabrala da peva u operi?

e, a da li znas... cula sam da je Freddy zavrsio Akademiju za solo pevanje? ali gledajuci njegov zivot, nigde se to ne pominje... sad ne znam da li je rumor ili su zaboravili to da kazu? Ili bilo ko da li zna?
Onakva glascina je .... wow :)

Iron man:
Coverdale jede za veceru, Merkjurija po tehnici kao i vecinu pevaca koje ste vi naveli. Ako cemo po originalnosti to je onda Rober Plant. A kako bi zvucalo da Merkjuri peva Stairway? To bi zvucalo ko molitva Alahu....heh...

daj bre, nemojte da uporedjujete i menjate ljudima pesme... one su i birane i radjene po glasovima (bar glasovna deonica)... i ceo ukus pesme je takav i zbog boje glasa i nacina pevanja, tako da je nezahvalno menjanje mesta...
Mislim, ko ti garantuje da bi Freddy uopste zeleo da peva Stairway to heaven? ili Robert who wants to live forever... iako recimo mogu i roberta da zamislim da je peva... ne znam... ali glupo je menjanje mesta, po meni... oni su velike individue koje su se i istakle zbog svoje originalnosti, tako da je meni glupo menjati im senzibilitet svega...
To su veliki ljudi koji je svako na svom putu ostavio trag... ne mesaju im se putevi...
Bar ja to tako vidim :cool:

Back