Naj postovi sa pdf-a Muzika

Karen_Souza

Veoma poznat
Poruka
11.584
Više puta sam poželela da javno pohvalim nečiji post. I radila sam to često na temama. Određene pesme su mi tako legle u datom trenutku ili su jednostavno pesme koje rado i često slušam. Sada sam poželela da imamo posebnu temu za to. Uopšte to ne mora da bude samo jedan post dnevno ili tako nešto slično. Bitno je da je u "quote" formi (zbog autora posta) i ne bi bilo loše da navedete naziv teme. :hvala:

Tema: Pesme kojih se ne možete zasititi

Obožavam Brajana. :heart:

Tema: Cafe "Ko peva, zlo ne misli"

e dobar jutar

this is my story

dall.gif

rwd.gif

wsu.gif

fxp.gif

9em.gif

yrw.gif

A što se tiče muzike trenutno sam u nežnoj i neagresivnoj fazi jer sam polumrtav. Tako da uživajte u malim tajnama velikih majstora. Noćas sam se približio Bogu na pedalj samo... pegla mi se.

Šta radim sa opremom? Pa uvek ima neki kablić da se skrati, produži, nešto rikne, nešto se iščupa, premešta muva i mulja... povraća mi se.

Karen gifovi su male priče, jezgrovite i sabijene ... mnogo ilustrativnije od smajlija ... ček`.... idem da ispeglam....

Hm... sad je bolje .... Excuse me Do U Tango? I want to dance. Ko presluša ovo ima pivo od mene (al` u drugom životu, ovaj sam potrošio) ... kakav bizarre dance....opet mi se pegla .... zato volim prog ... zato što je kao minsko polje

.
.
.
.
.
hm.... nikada ne znaš šta te čeka na .... na? ..... sledećem tonu ... pa da....Excuse me Do U Tango? I want to dance.

u ebo te kolki post, a i treba da je tolki ... pišam ga pola sata

a za ringtones nije spartanski.... to je neki simfo-elektro-pop, čudesna kombinacija, ali pevanju na latinskom ne odolevam ... moja keva peva na latinskom ... pevala je na latinskom još kad me je nosila i ja se toga sećam

gde je granica za dužinu .... posta?

A da, granica je At the Speed of Light
Laki, care! :rotf:

Opet Cafe i Laki šampion. :rotf:

Sve što sam uspeo da spržim sinoće je izgleda moj mozak. Ijopet.

Nije... na žalost, ali je danas voda najlepša reč koje mogu da se setim. I potpuno verujem onima koji kažu da će se ratovi voditi zbog vode.

Odoh da se vidim sa barabama i uhvatiše me ... i vodiše me... i pevasmo, svirasmo, igrasmo ... i svašta nešto ... i dalje se slabo sećam.

n9b.gif

Razvozio sam neko društvo po kraju.

bl5g.gif

Ne znam kako sam potrefio kuću. I te jeben stepenice...

14t.gif

d22s.jpg

ryy8.jpg

Imao sam i noćne more

k7h.gif

2smw.jpg

Ali je ovo najlepša slika

12d6.jpg

A htedoh sinoć da maltretiram ljude sa Celtic prog rokom. Znam da neki to vole, baš tako, keltski sirovo.

Ili još sirovije

Opet naš Cafe. Bravo, Ivane! :klap:

Кад сам био момак, није било интернета, није било фејсбука, па самим тим ни чета, није могла да се води љубав преко жице, па сам јадан морао да љубим комшинице, да сналазим се како знам технолошки хендикепиран... :)

Нисам мог’о да лајкујем, мор’о сам да волим, ништа порукама него све рукама голим, морао сма да се ’ватам, ’ебатам, ломатам, сад је све то лакше итекако схватам, шта да радим био сам технолошки хендокепиран...

За све нас, праве момке, рођене седамдесет и неке. :)

Spartanac je bio u elementu, ustvari on je uvek u elementu kada je u pitanju Cafe. :heart:

Opasno peva i opasno izgleda. Imaće dobru karijeru.

Svašta sam pokušao sinoć da odljutim vidricu, al` ne ide, zabrljao sam strašno. Ali ne namerno, sinoć sam rastavio tastaturu i ispod tastera slova H sam pronašao kovrdžavu dlaku koja je zaglavljivala taster. PU!

6ko.gif

CaraMia draga oprosti pokajniku, evo od jutros klečim na prošlogodišnjem kukuruzu... i krave sam jutros muzo klečeći na tvrdim zrnima prokletog kukuruza. Jednu sam jadnicu, u tom negližeu, malo jače stiso za bradavicu pa me zamalo nije zdrobila papcima i nabola na rog, umalo poginuh. Danas ću da postim samo na vodi, do kraja nedelje neću da obučem ništa narandžasto već samo zeleno :mrgreen:. Dva`es puta dnevno "Oče naš" i dok ponavljam molitvu neću da mislim o seksu. Osećam da ću sutra biti drugi čovek posle ovog improvizovanog tretmana.

Karenčice evo tebi jedna
, onako baš prikladna trenutku...

i ovo

e7kf.jpg

i ovo

6wv4.jpg

i ovaj

divlji ples:per:
gc41.jpg

Mene je deda Vukajlija vaspitao, zato sam krvrcnut u vugla.

Back