NAJ BLAM

ja jesam danas,kad sam otisla do razredne da je pitam ocu li imati 5,babic i milica(dve najvece cepulje) poceli da me zezaju PRED RAZREDNOM u fazonu da sam klosharka,kradem pare od roditelja da kupim pljuge.....to naravno nije istina,sta mislitte sta mi je rekla,da li cu imati 5?

Ja bacam loptu u koš, a nastavnik stoji tačno ispod njega i gleda na gore ( budala ) Očigledno nije očekivao da pogodim...al mu je lopta pala na facu i oko mu je bilo crveno sledećih nekoliko dana...a meni bilo smešno!

Au kakav je to blam... Mene su barem roknula kola dok sam vozio bajs nasred dusanovca i otisla mi skroz prednja felna a ja pao na sred ulice i u rukama sam nosio bajs do kuce (oko kilometar) i na putu mi neki ciga ponudi 200 kinti za bajs i smarao me par minuta..
p.s. nbg ostavi tog strahinju, on je napaljeni fenser, takve najvise mrzim! Pusti budalu, vidis da je skot, on bi samo da te...., a nije mu bitno osetjanja i ljubav... To su ti fenseri, takve mrzim.. Slusaju folk mamu im..

nije fenser,slusa rep!
kreten jeste,mnogo se kurchi da je neki opasan baja,u stvari je ***** nevidjena
i oce da sve bude po njegovom!
e da osmaci otisli danas...smrc...veceras im je matura!
bilo je blamova......a da uzela mi ema patike na fizickom i pocela da trci po skloli a ja sam bosa morala da je jurim kroz celu skolu....i neki retardi su se smejali.....i tako

nije fenser,slusa rep!
kreten jeste,mnogo se kurchi da je neki opasan baja,u stvari je ***** nevidjena
i oce da sve bude po njegovom!
e da osmaci otisli danas...smrc...veceras im je matura!
bilo je blamova......a da uzela mi ema patike na fizickom i pocela da trci po skloli a ja sam bosa morala da je jurim kroz celu skolu....i neki retardi su se smejali.....i tako

Nbg, STA TI VIDIS U STRAHINJI??? i sama kazes da je tenkre i da se kurci...ako se lozis na nekoga samo zbog fizickog izgleda, onda si ti gadno zaebala psihologe kad su rekli sa si normalna...

Otišla ja na bazen, i tako, pravim se važna, skačem...i jednom kad sm skočila podigo mi se skroz gornji deo od kupaćeg... :shock: :lol: :lol: Al sam iskulirala i pravila se ko da ništa nije bilo... :mrgreen: 8-)

Back