T tangime Početnik Poruka 6 07.07.2005. u 17:04 - naj astrolog? #1 Da li neko zna ko je od svih ovih astrologa koji se pojavljuju na tv-u provereno dobar? Bas mi treba neka konsultacija Neshvacena Vodolija :wink:
Da li neko zna ko je od svih ovih astrologa koji se pojavljuju na tv-u provereno dobar? Bas mi treba neka konsultacija Neshvacena Vodolija :wink:
mens Primećen član Poruka 959 08.07.2005. u 03:47 - naj astrolog? #3 NAJPROVERENIJE gORAN mILEKIC, ALI GA NEMA NA TV-U, BOZE SACUVAJ,,,,ALI MOZE SE NACI.....
B begmaki Zainteresovan član Poruka 138 08.07.2005. u 15:24 - naj astrolog? #4 tangime: Da li neko zna ko je od svih ovih astrologa koji se pojavljuju na tv-u provereno dobar? Bas mi treba neka konsultacija Neshvacena Vodolija :wink: Kliknite za proširenje... Meni je nasimpaticnija i najkonkretnija Sanja Colja ili Milena Timic-Stojanovic.
tangime: Da li neko zna ko je od svih ovih astrologa koji se pojavljuju na tv-u provereno dobar? Bas mi treba neka konsultacija Neshvacena Vodolija :wink: Kliknite za proširenje... Meni je nasimpaticnija i najkonkretnija Sanja Colja ili Milena Timic-Stojanovic.