Naizgled mali problem!

Poruka
9
U pitanju je XP, laptop. Prilikom startovanja racunara pocinje da se otvara padajuca lista desnog dugmeta misa u gornjem desnom uglu destopa i konstantno je prisutna (kad otvorim neki od prozora npr. explorer otvori se jedan od tabova), nikako ne moze da se ukloni. Skenirao stingerom, KAV 5.0121 i nista nije nasao od virusa.

Kako bi se to dalo resiti molim Vas da mi pomognete.
Pozdrav!

Mis neispravan... Ako je standardni onda je crklo desno dugme i stalno ti je ukljucena opcija desnog klika.. Ako je onaj na laptpo racunaru onda je isti problem s tim da ne znam kako se to resava.. Pokusaj da odblokiras dugme desnog klika i to je to... Nema sta drugo biti..Poz.

Iskreno receno.. Imam i sam laptop starije generacije i ne koristim onaj jadni pipak na sredini tastature niti one pomocne.. Dakle jednostavno kupi misa koji moze da se prikljuci na tvoj laptop i raspali. A da otvaras ne bih ti preporucio jer je komplikovano i za tren se nesto slomi.. Ja sam tako jednom otvarao i jeda sam kasnije uspio da zatvorim i sada mi malo tastatura zvace na njemu.. Mis nije skup par evrica i to je to.. A ako vec moras da otvaras onda potrazi pomoc nekog iskusnijeg jer to je sve krhko da se zacas nesto slomi, te pripazi.. Eto to samo mogli da pomognemo.. Poz.

Back